Paskat, ko pēc Skulmes atrašanas dara abi mīlnieki

tautaruna.lv 3.oktobris 2019, 17:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Andris Kivičs un Liene Skulme pēc skandalozajiem pēdējā laika notikumiem devušies pie tetovētājas.
Pāris savā Instagram kontā dalījušies ar attēlu un video, kuros atklāj, ka apmeklējuši tetovētāju, lai atjaunotu savus tetovējumus.
Kā zināms, pēc publiskā skandāla, kurā iesaistītājās arī Lienes tuvinieki, Skulme vairāk nekā nedēļu bija pazudusi, bet vēlāk Kivičs it kā esot viņu atradis. Liene atteikusies no tuvinieku piedāvātā patvēruma un pēc vairāk nekā nedēļas ilgas "slēpšanās" nolēmusi atgriezties pie Andra Kiviča.
Šonedēļ pāris jau publicēja kopīgas fotogrāfijas un video, kuros abi ir viena otra skavās. Nesen ziņojām, ka starp publicētajiem ierakstiem ir arī video no automašīnas, kur abi laimīgi dzied savu jauno dziesmu "Incidents". Pāris sociālajos tīklos atsācis publicēt kopīgas fotogrāfijas un video.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau ziņots, ka pāris pēc strīda pašķīrās un vairāk nekā nedēļu Kivičs tā arī mājās nebija sagaidījis savu mīļoto. Tika ziņots, ka Liene ir it kā piekauta divas dienas pēc kārtas - gan izklaides centrā "Bowlero", gan pie Nacionālā teātra - un radinieki viņu nogādājuši Liepājā, pat izskanēja ziņas par klosteri. Andris sarunā ar "Vakara Ziņām"stāstīja, ka katrā gadījumā viņa un Lienes attiecības bija nonākušas strupceļā. Viņš pēdējā laikā saskāries, ka Liene vienu un to pašu gadījumu, situāciju ikreiz traktē un atstāsta citādāk: "Es jūku prātā, ka viņa vienu un to pašu gadījumu mēdz stāstīt desmit dažādās versijās. Man no tā pat sāka trīcēt rokas, kad piefiksēju, ka viņai ir kādas veselības problēmas. Tas ir kaut kas līdzīgs šizofrēnijai."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas