Kas noticis? Kivičs publicē foto no "ātro" auto

tautaruna.lv 28.septembris 2019, 8:37
 
facebook.com/ Andris Kivičs
Agrā sestdienas rītā mūziķis Andris Kivičs publicējis foto, kurā redzams atrodoties ātrās palīdzības auto.
"Sirdslēkme,aritmija sākās no rīta. Un 9 dienas no Lienes ne vēsts.Es nesaprotu, kā var tā spīdzināt kādu, kuram agrāk tu katru rītu 10 mēnešus saki, ka mīli vairāk kā vakar un nevari dzīvot bez viņa," pie ievietotā foto raksta mūziķis.Jau vēstīts, ka teju pirms divām nedēļām tika ziņots, ka kāds aculiecinieks it kā redzējis kā Andris konfliktējis ar Lieni. Pēc konflikta dāma ar pārsistu galvu nonākusi slimnīcā.

Jāsaka gan, ka sestdien, dienas pirmajā pusē konkrētais ieraksts no mūziķa sociālā tīkla facebook konta pazudis.

Jau vēstīts,ka Andris Kivičs par notikušo aktīvi runā gan sociālajos tīklos, gan arī ar »Vakara Ziņām«, bet Liene Skulme ir pazudusi no sociālo tīklu laika joslas, kā arī neatbild uz mobilā tālruņa zvaniem. Viņas tālruņa numura automātiskā atbilde paziņo - izskatās, ka šis cilvēks šobrīd nevar atbildēt uz zvanu - un iesaka mēģināt zvanīt vēlreiz nedaudz vēlāk. Taču nu jau vairākas dienas neizdodas sazināties ar Lieni arī Andrim Kivičam. Viņš ir ļoti sarūgtināts par šādu mīļotās sievietes rīcību, jo, sākot no pērnā gada 9. novembra abi bijuši kopā kā pāris un informējuši viens otru par savām gaitām.

Tikmēr ir izskanējusi informācija, ka Liene devusies uz klosteri Liepājā, savukārt kāds cits viņu redzējis, pastaigājoties netālu no Liepājas tirgus. Andris prāto, ka klosterī nemaz tik viegli un ātri nevar nokļūt. Viņš gan ar sociālo tīklu palīdzību, gan ar »Vakara Ziņu« starpniecību aicina Lieni atgriezties mājās un ar viņu sakontaktēties. Andris ir ļoti nepatīkami pārsteigts, ka viņš tiek vainots vardarbībā un zvērīgā Lienes piekaušanā. Turklāt policijā pret Andri vērsušies Lienes radinieki, kas uzrakstījuši iesniegumu. Skaļais incidents sācies 19. septembra vakarā, kad Liene un Andris bijuši izklaides centrā «Bowlero».

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas