Maija Silova atklāj knifus par adītas jakas nēsāšanu rudenī

tautaruna.lv 26.septembris 2019, 23:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Televīzijas raidījumu vadītāja Maija Silova soctīklos ne reizi vien ir dalījusies ar stila padomiem. Šoreiz Maija atklāj, kā padarīt jaku par rudens sezonas aktualitāti.

Savā ierakstā Silova norāda, ka adītas jakas var kļūt par rudens garderobes veiksmīgāko un sirsnīgāko elementu.

"To priekšrocības ir nenovērtējamas
1. Sniedz papildus siltumu un aktuālo daudzslāņainību.
2. Aizdare veido vertikālo līniju un padara siluetu vizuāli slaidāku.
3. Kardigānu var vilkt ar blūzēm un plānām bītlenēm.
4. Šoruden īpaši aktuāli ir gaišie un bēšie toņi, tādēļ neliedziet sev iespēju kombinēt gaišas bikses ar adījumiem līdzīgā tonalitātē. Monohroms veidols ir šīs sezonas elegantākā izvēle.
5. Manā subjektīvajā vērtējumā, kardigāni vislabāk izskatās ar biksēm vai īsiem svārkiem (tostarp ar ādas apğērbiem) Ja gribat tos saskaņot ar aktuālajiem midi svārkiem ar ielocēm 2X paskatieties spogulī vai šīs proporcijas nepadara stāju lempīgu.
6. Kašmira kardigāns izskatīsies grezni ar zīda biksēm, salikums, kas rudenī var kalpot arī pēcpusdienas pasākumu apmeklēšanai," uzskaita stila eksperte.

Tomēr sieviete atzīst, ka ir arī daži aspekti, kas jāievēro, lai jaka nebojātu vizuālo tēlu: "Neiesaku kombinēt identisku gaišu toņu bītleni un kardigānu, ja negribi vizuālos + 5KG. Tas pats attiecas uz to, ja kardigānam aizdare ir bez pogām, bet ar adītu jostu (vislabāk tas ir pamanāms fotogrāfijās). Izteiktu gurnu īpašniecēm kardigāna garumam ir jābūt aptuveni kā man šajā foto -ne īsākam un ne garākam. Nepērciet plānus kardigānus... tie ir bezjēdzīgi."
View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Jau vēstīts, ka nesen Silova atklāja galveno šī rudens sieviešu garderobes tendenci, proti, tajā jādominē ziedu rakstam.

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas