Kāpēc Āfrikas tūres laikā Meganas pirkstā nav saderināšanās gredzena?

tautaruna.lv 25.septembris 2019, 18:22
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/LETA
Acīgākie karaliskās ģimenes fani pamanījuši, ka Saseksas hercogiene Āfrikas vizītes laikā nevalkā saderināšanās gredzenu, ziņo amerikāņu tabloīds "E!News".

Fani pamanījuši Meganas saderināšanās gredzena neesamību jau pirmajā Āfrikas vizītes dienā. Tomēr medijs atklāj, ka cilvēkiem nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus.

Kā atklājis kāds avots, izrādās, ka hercogiene tūres laikā novilkusi dimanta saderināšanās gredzenu, jo vēlējusies būt "piezemētāka", tiekoties ar iedzīvotājiem. Ņemot vērā, ka gredzenam ir īpaša nozīme, jo Harijs pats ir tā dizaina autors un gredzenā iestrādājis dārgakmeņus no savas mātes personīgās kolekcijas, iespējams, Megana baidās to tūres laikā pazaudēt.

Šī nav pirmā reize, kad Megana izgājusi sabiedrībā bez saderināšanās gredzena. Jāatzīmē, ka daži karaliskās ģimenes locekļi vispār nevalkā savus laulību gredzenus.

Jau ziņots, ka princis Harijs un Megana Mārkla pirmdien uzsāka Āfrikas tūri, kuras laikā apceļos vairākas valstis un tiksies ar to iedzīvotājiem. Tāpat pāris apmeklē dažādas labdarības organizācijas un vietējās kopienas, lai uzzinātu par to nozīmi un darbību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas