Izskan nedzirdēta informācija par avāriju, kurā gāja bojā princese Diāna

tautaruna.lv 22.septembris 2019, 11:33
 
P LE FLOCH/SIPA/SCANPIX/LETA
1997.gada 31.augustā avārijā aprāvās Velsas princeses Diānas dzīvība. Lai gan šo gadu laikā izskanējušas vairākas versijas par traģēdijas iemesliem, medijs "The Mirror" publicējis kādu līdz šim vēl nedzirdētu informāciju par notikušo.

Līdz šim zināms, ka liktenīgajā brīdī princese Diāna atradās auto kopā ar mīļoto Dodi Al Fajedu. Abu automašīna ar 200 km/h lielu ātrumu ietriekusies tuneļa sienā Parīzē.

Tiesa, jaunākā informācija liecina, ka vēl pirms liktenīgā trieciena notikusi spēkrata sadursme ar vēl kādu auto. "The Mirror" vēsta, ka notikusi mašīnas sadursme ar tobrīd 22 gadus vecā Le Van Thanha vadīto spēkratu "Fiat".

Vīrietis apgalvo, ka visu šo gadu laikā Lielbritānijas policija vēlējusies viņu nopratināt, taču likumsargi Francijā aicinājuši to nedarīt. Zināms, ka pēc abu spēkratu sadursmes automašīna "Fiat" pārkrāsota un novērsti tās avārijas laikā gūtie defekti.

Tiesa, vīrieties noliedz, ka tieši viņš būtu vainojams karaliskās ģimenes pārstāves nāvē.

Jau vēstīts, ka avārijā dzīvību zaudēja princese Diāna, viņas mīļotais Dodi Al Fajeds, kā arī abu "Mercedes" automašīnas vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas