Iespējams, Anna Sedokova izšķīrusies ar Jāni Timmu

tautaruna.lv 19.septembris 2019, 11:33
 
Tass/Scanpix/LETA
Slavenā dziedātāja Anna Sedokova, kurai ir romantiskas attiecības ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, sociālajos tīklos publicējusi ierakstu, kad liek uzdot jautājumu, vai abi nav pašķīrušies?

Sākumā Anna raksta, ka viņai bijusi grūta diena, kurā piedzīvotas visādas ķibeles.

Pievēršoties mīlestības un attiecību tēmai, Sedokova uzsver, ka viņai bieži jautā, kā satikt savu ideālo vīrieti. Šajā sakarā viņa ir pārliecināta - ja neiet, ja kauliņi nesaliekas jau no sākuma, tad nevajag veidot attiecības.

"Viss tas murgs, piemēram, "es pārcietīšu", "es gaidīšu, kamēr viņš man uzrakstīs", "viņš laikam ir aizņemts". Nekas no šī visa nestrādā. Kad iet, tad iet uzreiz.

Milans Kundera rakstīja: "Ja mīlestībai ir lemts būt neaizmirstamai, tad ar to jau no paša sākuma, kā putni uz pleciem, notiek nejaušības.” Un it kā debesis jums palīdz. Bet kad zīmes ir citas, kad viss neiet, kā vajadzētu, bet tu esi saspringta un ļoti centies, tad šīs mīlestības veiksmes iespēja ir ļoti minimāla (bet es tev ticu). Mācēt apstāties un palaist vaļā, arī tā ir māka. Un saprast, ka tev netiek līdzi, arī tā ir māka. Pamāt ar roku un iet tālāk, tā ir māka. Cieni sevi, mīli un mazāk nervozē. Ko domā? Man ir taisnība?" rakstīja Sedokova.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Kā vēstījām iepriekš, ukraiņu dziedātaja Anna Sedokova pēc ilgas klusēšanas beidzot komentējusi romānu ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu.

Anna nāca klajā ar emocionālu paziņojumu.

Jāpiebilst, ka iepriekš rakstījām, ka 36 gadus vecā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova manīta atpūšamies kopā ar basketbolistu Jāni Timmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas