Burkas bijušais atklāj nelāgas lietas par Magoni un viņas māti

tautaruna.lv 19.septembris 2019, 12:04
 
facebook.com
”Saimnieks meklē sievu” dalībniece Magone Burka šobrīd iesaistījusies publiskā strīdā pati ar savu mammu. Magones otrā dēla tēvam Ventim Vītolam, kurš labi pazīstams ar abām un savulaik padzīvojis saimniecībā, kura nu nokļuvusi strīda epicentrā, ir, ko teikt, raksta skaties.lv.
Kā atklāj Ventis, lai gan viņš saimniecībā pēdējo reizi viesojies 2014. gada jūnijā, viņš ir diezgan drošs par to, ka tur nekas nav mainījies. Tāpat kā nav mainījušās Magones un viņas mātes attiecības.

Magones mātes saimniecībā tovasar Ventis izlēmis pavadīt divas sava atvaļinājuma nedēļas, lai pabūtu kopā ar savu un Magones jaundzimušo puiku Raimondu Saulgaiti, kā arī palīdzētu dēla mātes ģimenei. Tolaik Ventis vēl nebija nodibinājis jaunu ģimeni, un, lai attiecības ar Magoni bija pajukušas, viņš dēla dēļ izlēmis pastrādāt Kalētos.

”Tas, ko uzreiz varu teikt, - tajā saimniecībā viss ir piz***s. Saimniecei, Magones mammai, trūkst jebkādas loģiskās domāšanas un spējas vadīt saimniecību,", saka Ventis.

Viņa neprot kontaktēties ar cilvēkiem un bļauj uz visiem, tas ir viņas komunikācijas veids,” Magones māti atceras Ventis. Viņš atceras, ka saimniecībā vienīgais strādātājs bijis Gintas civilvīrs un Ventis, kurš ieradies palīgos. Magone darbos nav piedalījusies arī tad, kad vēl nav bijusi gaidībās, bet mātes uzdevums bijis izrīkot.

Magone mātei bija pilnīgi “pie pakaļas”, tāpat kā mazdēls, tolaik bija tikai Roberts,” atceras Ventis.

Taču arī pati Magone neesot bez vainas. ”Viņa ir aprēķinātāja un izmantotāja, kura domās tikai par savu labumu. Atceros, kā šova laikā naktī viņa muka no mātes mājas pie manis.

Tas Magones teksts, ka viņa savulaik smagi strādājusi mātes saimniecībā, nu gan nav tiesa. Viņa nav strādātāja, muka, kur pašai labāka dzīve,” tā Ventis.

Ventim nav saprotams, kā saimniecība, ja to pārvalda vien Magones māte, vispār spēj funkcionēt. Tajā bijušas vairāk nekā 20 govju, teļu, pat pāris buļļi, taču viss nolaists un nekopts līdz pēdējam. Toreiz par visu rūpējies Magones patēvs viens pats. Nu viņš aizgājis mūžībā, un saprotams, ka māte viena galā netiek, tāpēc cer uz Magones vīra Žana palīdzību. Strādnieku saimniecībā neesot bijis un diez vai tagad esot - spriež Ventis.

Magonei es varu ieteikt tikai vienu - tā vietā, lai apliktu māti šovos, iet strādāt. Un vīram vēl jo vairāk.

Kā zināms, ”Saimnieks meklē sievu” dalībniece Magone Burka šobrīd iesaistījusies publiskā strīdā pati ar savu mammu - Gintas kundze apgalvo, ka Magone viņu padzinusi no pašas mājas un atsakās palīdzēt darbos saimniecībā, kamēr Magone skaidro, ka māja pirkta par viņas naudu un mamma pati norobežojusies.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas