Magones Burkas māte: Meita grib piespiest parakstīt testamentu

tautaruna.lv 22.septembris 2019, 12:43
 
facebook.com
Ja reklāmas klipos redzams, kā "Saimniekšova" zvaigzne Magone Burka ar asarām acīs stāsta, kā māte viņu ar bērniem grib izlikt uz ielas, tad māte Ginta neklusē. Izrādās, meita vēloties piespiest parakstīt testamentu, kurā visu mantu novēl viņai.
Kā sarunā ar portālu "skaties.lv" norāda Magones mamma Ginta, tad Magone atbraukusi pie viņas ar filmēšana komandu, gribot piespiest parakstīt testamentu. "Es atteicos. Novēlēšu mantu mazbērniem," saka dzejnieces māte.

Tāpat viņa velta skarbus vārdus arī meitas vīram Žanam. Ginta uzskata, ka jaunais vīrs esot iemesls, kāpēc meita atsvešinājusies no pašas mammas. Sākotnēji, dzīvojot Anglijā, Magone esot sūtījusi mammai naudiņu, bet tad pārstājusi.

"Nu, cik saprotu, vīrs pat viņai aizliedzis ar mani runāt pa telefonu," norāda Ginta. "Īstākais parazīts - sēž manā mājā, par kuru es maksāju kredītu, kamēr man pašai būda brūk uz galvas!"

Jau vēstīts, ka šonedēļ abas dāmas ar mediju starpniecību apmainījušās ar "laipnībām", katra cenšoties pierādīt savu taisnību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas