Ar vēzi slimās Zavorotņukas draugs atklāj detaļas par viņas diagnozi

tautaruna.lv 19.septembris 2019, 7:00
 
RIA Novosti/ SCANPIX/LETA
Nedēļas sākumā krievu mediji plaši ziņoja par to, ka smagā stāvoklī slimnīcā nonākusi populārā aktrise Anastasija Zavorotņuka. Kamēr ģimene klusē par aktrises veselības stāvokli, tikmēr viņas draugi atklājuši jaunu informāciju, raksta "lenta.ru".

Medijs vēsta, ka pēc meitas piedzimšanas aktrisei sākušās smagas galvassāpes. Meklējot to cēloņus atklājies, ka Anastasijai ir smadzeņu vēzis. Par spīti smagajai diagnozei viņa turpinājusi filmēties vēl divās filmās, stāsta kāds draugs, kurš vēlējies palikt anonīms.

"Pēc meitas piedzimšanas Nastjai sākās smagas galvassāpes. Jau ziemā tika noteikta diagnoze. Bet viņa turpināja rīkoties, neatteicās strādāt," saka tuvu stāvoša persona.

Saskaņā ar personas sniegto informāciju zināms, ka pavasarī viņa atradusies Polijā, un viņas stāvoklis krasi pasliktinājies. "Viņa tika steidzami hospitalizēta, kur kādu laiku tika novērota. Tad viņa atgriezās Maskavā, bet simptomi nepazuda, slimība attīstījās pārāk ātri, " sacīja draugs.

Mākslinieces draugs arī neslēpj, ka tieši šī iemesla dēļ aktrises vīrs jau vasarā atteicies no dalības kādā projektā.

Jau vēstīts, ka 17.septembrī tapa zināms, ka aprīlī Anastasijai Vācijā veikta operācija, pēc kuras konstatēts, ka audzējs smadzenēs ir ļaundabīgs. Šobrīd māksliniece atrodoties koma, viņas stāvoklis ir ļoti smags- konstatēta ne vien pneimonija, bet arī citi ķermeņa orgāni vairs nefunkcionē pilnvērtīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas