Atklāts, kā Keita Midltone iekarojusi karalienes Elizabetes simpātijas

tautaruna.lv 17.septembris 2019, 19:36
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/LETA
Lielākoties Keita Midltone un karaliene satiek ļoti labi, taču sākumā karaliene nebūt nav bijusi sajūsmā par mazdēla izraudzīto līgavu. Kā vēsta “Daily Mirror”, pateicoties dažām Keitas iezīmēm, Elizabete pret Keitu atmaigusi.

Gadu laikā publiski bieži ir izskanējusi informācija, ka Karaliene bijusi satraukta par vecākā mazdēla līgavas izvēli. Saskaņā ar karaļnama ekspertu, kādas Kembridžas hercogienes iezīmes tomēr palīdzējušas iekarot Elizabetes simpātijas.

Karaļnama eksperte Ērina Hila norādījusi, ka tas, ka Keitai patīk būt laukos un viņai ir ciešas attiecības ar savu ģimeni, palīdzējis karalienei jauno sievieti pieņemt. Eksperte apgalvo, ka karaliene Elizabete pati vislabāk jūtas laukos, kur pavada laiku kopā ar saviem zirgiem. Turklāt, Viljams vienmēr ir ilgojies pēc ciešas ģimenes.

Karaliene pirms Keitas un Viljama kāzām nebija pavadījusi daudz laika ar jauno mazdēla līgavu. Lai gan viņai Keita patikusi, viņa uztraukusies, ka jaunā sieviete nav nostiprinājusi savu identitāti pirms pāra saderināšanās.

Karaļnama eksperte Keitija Ničola apgalvo, ka Karalieni uztrauca Keitas darba ētika, jo viņa uzskatījusi, ka Keita savos toreiz 30 gados nav izdarījusi pietiekami daudz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas