"Saimniekšova" skandalozā zvaigzne atklāj patiesību par savām plastiskajām operācijām

tautaruna.lv 19.septembris 2019, 9:29
 
Ekrānšāviņš no Instagram
TV šova ”Saimnieks meklē sievu” iespaidīgākā un visspilgtākā dalībniece Jeļeņa, kura neslēpa, ka sevis uzlabošanas procedūrām iztērējusi aptuveni 10 000 eiro, Gitas Vīksnes materiālā "Atklāti par Saimniekšova aizkulisēm" izdevumā "Privātā Dzīve" stāsta, ka naudu operācijām sākusi krāt no 16 gadu vecuma.
Jeļena neslēpj - to, ka sevis pilnveidošanai iztērējusi 10 000 eiro, viņa šova reklāmā pateica apzināti, jo zināja, ka tas radīs ažiotāžu.

Savkuārt naudu operācijām viņa sākusi krāt jau no 16 gadu vecuma.

"Kamēr citi jaunieši tērēja ballītēm un alkoholam, es atliku operācijām, kurām biju nopietni sagatavojusies. Pratu ķirurgiem izskaidrot, ko tieši vēlos mainīt," atklāta ir Jeļena.

Viņa vēlējusies izskatīties kā modeles no žurnālu vākiem. Viss sākās ar diētām, eksperimentiem ar matiem un kosmētiku.

"Es nesaku, ka toreiz biju nesmuka un tādēļ veicu plastiskās operācijas. Nē, es vienkārši savā izskatā redzēju to, kas neatbilda maniem skaistuma standartiem," pauda Jeļena.

Viņa veikusi četras sejas uzlabošanas procedūras - degunam, vaigiem, zodam un acīm.

Kā zināms, Jeļena izstājusies no šova "Saimnieks meklē sievu".

Kā neslēpa Jeļena, šobrīd viņa jau ir aizņemta meitene, taču pie šova dalībnieka Ilmāra bija ieradusies brīvu sirdi. Diemžēl viņa ātri vien secinājusi, ka simpātiskais saimnieks nav viņas gaumē un izlēmusi spēlēt godīgu spēli, atkāpjoties un dodot iespēju kādai, kurai Ilmārs tiešām patiks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas