VIDEO: "Samniekšovu" satricina kāda dalībnieka atzīšanās

tautaruna.lv 17.septembris 2019, 12:11
 
Ekrānšāviņš no video
TV šova ”Saimnieks meklē sievu” uzņem īstus apgriezienus. Par sensāciju kļūst Vitālijs no Jaunpagasta, kurš līgavas uzņem ar draudzeni Lauru pie sāniem. Mīļotās meitenes klātbūtne gan viņam netraucē lakstoties ar citām, raksta "skaties.lv".

Vitālijs uzņem dāmas citā īpašumā, atklājas, ka iepriekš viņš filmējies brālēna saimniecībā. ”Īstai sievai patiks arī šī māja,” izlēmis saimnieks. Turklāt jaunajās mājās darba netrūks - dāmām būs jāpalīdz mājas remontā. Vitālijam dāmas uzņemt palīdz dāma vārdā Laura, kuru viņš nez kāpēc saucot par māsīcu…

Pie Vitālija meitenes ierodas ar tortēm, bet saimnieks viņas sveic ar lamuvārdiem un paziņo, ka ”karoč, būs daudz darba”.

Šova laikā atklājas, ka Vitālijs, šķiet, jau izvēlējies - visa uzmanība tiek rīdziniecei Lanai! Abi tiek jau pieķerti guļamistabā. Kamēr abas pārējas daiļavas gatavo vakariņas, Vitālijs ar Lanu jau atkal pazūd, un mašīnā jau tiek fiksēta pāra pirmā buča.

Vitālijs vakara gaitā kļūst vaļsirdīgs un izstāsta, ka māsīca Laura nemaz nav māsīca.

”Pusi un pusi esmu brīvs, little bit. Vienkārši attiecības,” to, ka Laura nav nekāda māsīca, paziņo saimnieks, atklājot, ka abi kopā esot četrus gadus.

Kā aizkadrā atklāj Vitālijs, situācija nav vienkārša. Laura bijusi ar mieru, ka saimnieks ”uztaisa šovu”, bet nu viss esot dīvaini.

”Labi, pofig. Esmu jāklis!” meitenēm paziņo Vitālijs. Meitenēm gan neesot jābrauc mājās - saimniekam ar draudzeni ejot tā ”50:50”, un viņš šovā pieteicies, jo varbūt labāku atradīšot. Dāmām gan situācija nepatīk, viņas paziņo, ka tā nu darīt nedrīkst.

Meitenes izlemj satraukto Lauru aicināt bariņā, un sākas ļoti neparasta spēle. Vitālijs nu ķeras klāt Danai un sāk skaidrot, ka nu jāizkārto, lai Vitālija meitene Laura vakarā brauc prom un saimnieks var draiskoties.

Taču Laura nekur nebrauc - viņa naktī dodas meklēt Vitāliju un pieķer kopā ar Lanu.

Nakts melnumā Lana ielavās pie Vitālija gultā, bet pārējās līgavas to tā nestāj. Tiek atrasta saimnieka draudzene Laura, kura kopā ar līgavām ierodas guļamistabā un pieķer saimnieku ar Lanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:35

Jaunākās diskusijas