Šķiršanās skandāls: Jāņa Timmas sieva vairs neklusē

tautaruna.lv 16.septembris 2019, 11:29
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana sociālajos tīklos publicējusi garu vēstījumu par notiekošo viņas un Jāņa laulībā.
Sana raksta, ka vairs nespēj to izturēt.

“Mīļie cilvēki, šī situācija ar mūsu ģimeni ir aizgājusi pārāk tālu, es vairs nespēju to izturēt.

Es nekad nestāstītu kaut ko publiski, ja situācija nespiestu mani to darīt, ja es nejustu spiedienu un aizvainojumu.

Es esmu tikai cilvēks, tāpat kā visi citi, ar savām emocijām. Sieviete, kuras sirds ir salauzta, māte, kurai ir mazs bērns, par ko rūpēties, neskatoties uz faktu, ka šī situācija mani emocionāli spiež zemē.

Es atdevu visu savu sirdi vīrietim, kuru mīlēju, es vienmēr būšu pateicīga viņam par visu, ko viņš man deva, it īpaši par mūsu burvīgo mazuli. Bet tai pat laikā es gaidu tādu pašu cieņu pret mani. Es atliku malā savas ambīcijas un karjeru mūsu ģimenes dēļ, jo to nebija iespējams apvienot ar mūsu dzīvesveidu, tā kā gandrīz katru gadu vajadzēja mainīt valstis dēla tēva darba dēļ," pauž Sana.

Viņa uzsver, ka cilvēku pārmetumi, ka viņa ir sieviete, kas "sēž uz vīrieša kakla", ir nepamatoti.

"Tā kā nerunājiet par mani slikti, ka es esmu sieviete, kura sēž uz vīrieša kakla un nestrādā, ja jums nav ne mazākā nojausma, kā ir dzīvot ar tādu dzīvesveidu - tas nav viegli! Es domāju, ka rūpēšanās par mūsu dēlu, kuram ir tikai viens gadiņš, ir svarīgākais “darbs “ pasaulē un, jā, man nav bijusi neviena "brīvdiena" kopš viņa piedzimšanas, tāpēc domāju, ka mammas sapratīs, ka tas ir nenovērtējams “darbs”.

Es zinu, ka mana dēla tēvs ir labsirdīgs vīrietis. Tā ir viņa dzīve un tikai viņš vislabāk zina, kurā virzienā vēlas doties. Es ceru, ka viņš izvēlēsies pareizo. Un es novēlu viņam atrast laimi,” piebilst Sana Timma.

Tikmēr, kā vēstījām iepriekš, ukraiņu dziedātaja Anna Sedokova pēc ilgas klusēšanas beidzot komentējusi romānu ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu.

Anna nāca klajā ar emocionālu paziņojumu. Atbildi parādā nepalika arī Timmas sieva Sana.

"Nevajag tēlot enģeli, tajā laikā, kad esi Krievijā lielākā m****. Mūsu vecāki arī raud, bet tu esi kauna traips savai ģimenei. Raudu arī es, jo viņš bija mīlošākais vīrs līdz brīdim, kamēr nesatika tevi. Un visu to slikto viņš dara tāpēc, ka tu viņu piespiedi!" rakstīja Sana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas