Baiba Sipeniece-Gavare puķu veikalā pieredz ko nebijušu

tautaruna.lv 14.septembris 2019, 12:25
 
Dāvis Ūlands/F64
TV un radio personība Baibas Sipeniece-Gavare savā Facebook kontā šonedēļ publicējusi ierakstu par redzēto kādā puķu veikalā.

Baiba atklāj, ka Rīgas centra puķu veikalā novērojusi skatu, kurā trīs meitenes tupus rāpus ņēmās ap šo rožu kalnu.

"501 roze, viņas aizmocītas, man izdvesa, visu dienu esot ņēmušās, lai izskatās pēc pušķa," atklāj Sipeniece-Gavare. Viņa noskaidrojusi, ka šāds pušķis izmaksā aptuveni tikpat, cik lietota automašīna.

"Skatījos, skatījos, tad atkal dumi pajautāju, vai tas, kas to pasūtīja bija latvietis-viņas noliedzoši pagrozīja galvu no labās uz kreiso vairākkārtīgi, pie kam kaitinoši sparīgi. Nevaru nekādīgi sūdzēties par uzmanības trūkumu, bet skatoties uz šo pušķi, tūkstošiem domu izšāvās cauri (kautkonogrēkojies,lidmašīnasbiļetesjaupatonaudu, gredzenstakbūtupraktiskāks...),tad nopriecājos no sirds, jo - 1.pasaulē IR dullie, kas dara trakas, skaistas lietas; 2.kāda šovakar piedzīvos ko tādu, ko atcerēsies visu mūžu un stāstīs mazbērniem; 3.neskatoties uz visām praktiskās latvietes domām, es priecājos par to meiteni, kura to visu piedzīvos, citiem vārdiem runājot man neskauž," raksta Baiba.

Ieraksts izpelnījies lielu uzmanību un komentāros cilvēki dalās arī ar saviem stāstiem par neierastiem gadījumiem, kad saņēmuši ziedus. Piemēram, kāda dāma atklāj, ka, lai viņai nopirktu ziedus, kāds vīrietis pat uz mirkli aizturējis tramvaju.

Baiba Sipeniece- Gavare ir latviešu humoriste, kino aktrise, televīzijas un radio raidījumu, kā arī pasākumu vadītāja. Viņa vadījusi tādus televīzijas raidījumus kā "Dziesmu duelis", "Dullais desmitnieks", "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņa", "Dejo nost", "Saimnieks meklē sievu" un "Sanāciet, sadziediet!". Sipeniece-Gavare vada radio Star FM raidījumu "Zoopasta".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas