Anna Sedokova beidzot komentē attiecības ar precēto Jāni Timmu

tautaruna.lv 13.septembris 2019, 12:07
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu dziedātaja Anna Sedokova pēc ilgas klusēšanas beidzot komentējusi romānu ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, kurš ir precējies ar sievu Sanu un abiem ir mazs dēls, raksta "Starhit".

Anna nākusi klajā ar emocionālu paziņojumu.

"Tik daudz dubļu presē. Mēs esam ziņu topā. Nekomentēju, kamēr nepiezvanīja un nesāka raudāt vecāki.

Dažreiz vēlme iegūt vairāk naudas dara briesmīgs lietas. Es lūdzu jums neticēt šim murgam. Jānis ir pats labākais cilvēks, kādu esmu satikusi. Viņš ir valsts lepnums, komandas lepnums un mans lepnums. Jūs vēl paspēsiet visu apspriest, jo laiks visu saliks savās vietās. Bet pagaidām paslēpiet savus akmeņus citai sērijai, jo būs negaidīts pavērsiens," pauda Anna.

Atbildi parādā nepalika arī Timmas sieva Sana.

"Nevajag tēlot enģeli, tajā laikā, kad esi Krievijā lielākā m****. Mūsu vecāki arī raud, bet tu esi kauna traips savai ģimenei. Raudu arī es, jo viņš bija mīlošākais vīrs līdz brīdim, kamēr nesatika tevi. Un visu to slikto viņš dara tāpēc, ka tu viņu piespiedi!" raksta Sana.

Jāpiebilst, ka iepriekš rakstījām, ka 36 gadus vecā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova manīta atpūšamies kopā ar basketbolistu Jāni Timmu.

Tapat tika vēstīts, Timma pārtraucis klusēšanu par situāciju ģimenē un saviem sekotājiem atklājis, ka jau vairāk nekā pusgadu ir pašķīries no sava bērna mātes.

Sava versija par notikušo bija arī Timmas sievai Sanai, kas publicēja ierakstu sociālajos tīklos, bet drīz vien to izdzēsa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas