Samanta Tīna devusies uz saulaino Itāliju

tautaruna.lv 14.septembris 2019, 13:21
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Samanta Tīna rudens pirmajā mēnesī devusies uz Itāliju. Dziedātāja savā Intstagram profilā publicējusi attēlus no atpūtas saulainajā valstī.

Dziedātāja attēlā redzama pie Milānas katedrāles, kas ir piektā lielākā katoļu baznīca pasaulē.

Ierakstā Samanta Tīna atklāj iedvesmojošus vārdus, ko par ceļošanu sacījis viņas tēvs: "Ceļo! Ceļo un daudz, ja Tev ir tāda iespēja šodien, teica mans tētis!"
View this post on Instagram

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on

Dziedātāja pabijusi arī Dženovā un saviem sekotājiem atzīst: "Es vienkārši esmu iemīlējusies Itālijas pilsētā - Dženovā! Bauda acīm un dvēselei!".

View this post on Instagram

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on

"Ceļojums pa Ligūrijas piekrasti Itālijā ir noslēdzies- Tik daudz pozitīvu iespaidu- jaunu draugi, eiforija par piedzīvoto un redzēto, daile dvēselei un acīm! Paldies, par iespēju to piedzīvot!" raksta Samanta.

View this post on Instagram

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina) on

Jau vēstīts, ka dziedātājai šī vasara bijusi ļoti aizņemta, uzstājoties dažādos pasākumos Latvijā un ārpus tās robežām. Nesen dziedātāja soctīklos atzina, ka tāpēc nākas baudīt vasaru rudenī.

Samanta Tīna plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama 2010. gadā pēc dalības LNT televīzijas šovā "O!Kartes akadēmija", kurā izcīnīja uzvaru. 2013. gadā dziedātāja izdeva savu pirmo albumu "Tagad esmu cita".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas