Šovu zvaigzne Magone Burka atkal būs redzama TV ekrānos

tautaruna.lv 11.septembris 2019, 11:28
 
Publicitātes foto
Dzīve Latvijā pēc atgriešanās no ārzemēm – kādiem sarežģījumiem kopā ar ģimeni šobrīd iet cauri populārā šovu zvaigzne Magone Burka un vai viņa patiešām dzimtenē ieradusies uz palikšanu? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem gaismā cels jaunais, realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”, kas būs skatāms televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”.
Kā atklāj raidījuma producenti, Magones Burkas dzīvesstāsts aktualizēs tik būtiskos jautājumus, kas uztrauc daudzas ārzemēs dzīvojošās ģimenes - kāda ir dzīve pēc atgriešanās Latvijā?

Kā ģimenei, kura ārvalstīs baudījusi pārtikušu dzīvi, nodrošināt tikpat labus apstākļus arī dzimtenē?

Turklāt realitātes šovs būs “gards kumosiņš” visiem Magones faniem. Tas beidzot ļaus uzzināt, kā viņa iekārtojusi savu mājokli, kādas viņai izveidojušas attiecības ar vīru, māti un citiem ģimenes locekļiem, atklās, kad dienasgaismu varētu ieraudzīt viņas grāmata, kā arī izgaismos pavisam pārsteidzošus faktus par Magones privāto dzīvi.

“Klausoties Magones Burkas dzīvesstāstu, es filmēšanas laukumā pirmoreiz raudāju,” atzīstas realitātes šova producente Sandija Miezīte un piebilst, ka ir pārliecināta - īstās dzīves scenāriji ir daudz pārsteidzošāki un interesantāki kā režisora rakstīti seriāli.

Jāpiebilst, ka Magone Burka ir pazīstama kā šova "Saimnieks meklē sievu" dalībniece. Viņa ir dzemdējusi dēlu no šovā satiktā vīrieša.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas