Populārās meiteņu grupas dalībniece pēc nievājoša tvīta mēģinājusi izdarīt pašnāvību

tautaruna.lv 11.septembris 2019, 3:04
 
Pixabay
Četru britu meiteņu grupas "Little Mix" dalībniece 28 gadus vecā Džesija Nelsone atklājusi, ka pēc kāda britu TV personības Keitijas Hopkinsas tvīta mikroblogošanas vietnē Twitter mēģinājusi izdarīt pašnāvību, vēsta "Mirror".

Džesija atzīst, ka ne vienu reizi vien "interneta troļļi" meiteni saukuši par resnu un izteikuši nievājošus komentārus. Tas dziedātāju vienmēr aizskāris un viņa pat nedēļu badojusies, lai uzstātos uz talantu šova "The X Factor" skatuves 2013. gadā. Taču nākamajā dienā internetā izlasījusi Hopkinsas ierakstu, kurā TV personība pasmējusies, kā Džesija izceļas ar savām korpulentajām ķermeņa aprisēm.

AP/SCANPIX/LETA

"Little Mix" dalībniece intervijā BBC atzīst, ka šis komentārs bija "virsotnes punkts" pēc kura dziedātāja mēģinājusi izdarīt pašnāvību. "Es sēdēju gultā un domāju, ka man nekad neizdosies. Domāju, ka es visu savu dzīvi, katru dienu pieceļoties, jutīšos bēdīga, kāda jēga man šeit būt. Nav jēgas piecelties un justies bēdīgai katru dienu."

AP/SCANPIX/LETA

Meitene devusies uz virtuvi un norijusi pēc iespējas vairāk tur atrodamo tablešu un pēc tam apgūlusies gultā un lūgusies, "lai tas notiek pēc iespējas ātrāk." Meiteni pamodinājis draugs, kurš jautājis, kādēļ viņa raud un Džesija teikusi, ka grib nomirt.

Draugs steidzami izsaucis mediķus un licis dziedātājai vannas istabā izvemt norītās tabletes. Ārsti teikuši, ka meitenei paveicies, ka viņa ir dzīva un apēstie medikamenti varēja nodarīt lielu ļaunumu viņas veselībai.

Little Mix ir britu meiteņu grupa, kas dibināta 2011. gadā Lielbritānijas šova The X Factor astotās sezonas laikā. Grupa uzvarēja šajā sezonā, kļūstot par pirmo un pašlaik vienīgo grupu, kas uzvarējusi šovā. Grupas sastāvā ir Perija Edvardsa, Džesija Nelsona, Lī Anna Pinoka un Džeida Tirlvola.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas