Intara Busuļa meita apmeklē krievu plūsmas bērnudārzu

tautaruna.lv 11.septembris 2019, 14:22
 
F64
Latviešu dziedātājs Intars Busulis intervijā raidījumam "Selfi", kas ievietots vietnē "Youtube" pastāstījis, ka bērniem māca krievu valodu.
"Mums ģimenē ir tā, ka visjaunākā meita apmeklē bērnudārzu krievu valodā. Lai zinātu krievu valodu. Ar jaunāko dēlu es sarunājos krievu valodā, lai viņš saprot," atzina Intars.

Viņš norāda, ka koncertos dzied dziesmas gan krievu, gan latviešu valodā, redzot, ka skatītāju zālē kopā sēž latviešu, vecmāmiņa, krievu vecmāmiņa un ukraiņu vecmāmiņa. Mūziķis uzsver, ka viņa darbs ir cilvēku izklaidēšana.

"Viņa nopirka biļeti, stāvēja sastrēgumos - man nav iemesla mācīt viņiem dzīvot. Koncertos visi kopā dzied dziesmu "Brīvdiena". Pat Krievijā skatītāji dzied dziesmu "Garavitācija" latviešu valodā. Atnāca, nodziedāja, sadraudzējās, labi pavadīja laiku. Tā mēs izpildījām savu uzdevumu. Tā arī turpināsim," pauda Busulis.

Intars uzsvēra, ka uzskata sevi par lielu Latvijas patriotu.

"Es sapratu, ka mīlu Latviju. Mīlu Rīgu, mīlu Daugavpili. Bet visvairāk es mīlu Talsus. Tāpēc, ka es esmu tur piedzimis, tur ir mani vecāki, manas sievas vecāki, tur piedzima mans suns, kaķis. Man pat pasi izsniedza Talsos. Viss nāk no turienes," piebilda Busulis.

Jāpiebilst, ka latviešu dziedātājs Busulis kaimiņzemē Krievijā iemantojis lielu popularitāti. Viņš nnereti uzstājas tur dažādos koncertos, kā arī piedalās TV šovos un mūzikas festivālos.

Jāatgādina, ka Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Šobrīd grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists.

Plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā "Caffe", kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada "Jaunā viļņa"uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā "Golos" ("Balss"), kas veidots pēc "The Voice" ("Balss") koncepta. Bijis raidījumu vadītājs "Radio SWH".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas