VIDEO: "Saimniekšovā" notiek pavērsiens, kuru negaidīja neviens

tautaruna.lv 10.septembris 2019, 13:12
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Par TV šova ”Saimnieks meklē sievu” jaunākās sērijas naglu kļuva mirklis, kurā mākslīgā skaistuma cienītāja Jeļena, kuras izskatu pedējā laikā apsrieda daudzi, paziņoja Ilmāram, ka tomēr nevēlas braukt pie viņa uz saimniecību un pati izstājās no spēles, raksta "skaties.lv".

Kā neslēpj Jeļena, šobrīd viņa jau ir aizņemta meitene, taču pie Ilmāra ieradusies brīvu sirdi. Diemžēl viņa ātri vien secinājusi, ka simpātiskais saimnieks nav viņas gaumē un izlēmusi spēlēt godīgu spēli, atkāpjoties un dodot iespēju kādai, kurai Ilmārs tiešām patiks.

”Sapratu, ka viņš vienkārši nav mans tips un ka es ar viņu kopā pat šovu uztaisīt nevarēšu. Ja viņš man liktos interesants kaut vai vienkārši kā draugs, es aizbrauktu uz saimniecību. Bet tā nebija.

Man Ilmārs šķita garlaicīgs. Viņš nav tas tipāžs, ar ko es ikdienā komunicētu, pat ja runa tikai par draugu būšanu. Man vajadzīgs pavisam cita tipa cilvēks. Ar Ilmāru man būtu grūti komunicēt, mums vispār nebija nekā kopīga,” neslēpj Jeļena.

Jeļena gan absolūti nenožēlo izvēli un nedomā, kā būtu, ja būtu.

Drīz pēc filmēšanās, atpūšoties Turcijā viņa satikusi turku puisi, ar kuru viss saskanējis un nu jau ir aizņemta meitene.

Kā tika vēstīts iepriekš, sācies populārais TV šovs ”Saimnieks meklē sievu”. Tajā, cerot uz Ilmāra sirdi, piedalījās arī iespaidīgākā un visspilgtākā dalībniece Jeļeņa, kura neslēpa, ka sevis uzlabošanas procedūrām iztērējusi aptuveni 9000 eiro.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas