Frīdenberga tēvs vērsies policijā pret viņa līgavu Kristīni

tautaruna.lv 10.septembris 2019, 11:28
 
Ekrānšāviņš no video
Gandrīz gadu pēc Valtera Frīdenberga nāves viņa līgavai Kristīnei Paeglei nākas saskarties ar virkni nepatīkamu lietu, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Te viss notiek kā Hameleonu rotaļās" izdevumā "Kas Jauns".
Kā stāsta Kristīne, testamenta dēļ jau uzreiz pēc Valtera aiziešanas pasliktinājās attiecības ar viņa tuviniekiem un draugiem, kas pret viņu esot izturējušies bez mazākās cieņas paliekas.

Kā izrādās, Valtera tēvs un brālis ir vērsušies policijā par to, ka Kristīne it kā esot nozagusi Valtera pelnus.

"Viņi ir vērsušies ne tikai policijā, turklāt ne tikai vienu reizi vien. Tur kreativitāte ir ļoti augstā līmenī, un es katru šo lietu uztveru ar izbrīnu - ohoo, kāds atkal sitiens! Likās - nu ko vēl cilvēki izdomās?" pauda Kristīne.

Viņa stāsta, ka šie cilvēki ir sūdzējušies visur.

"Visvairāk žēl, ka tagad šīs naidīgās attiecības ir tieši starp Valtera tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem, kas, sanāk, ir sadalījušies divās pretējās frontēs," piebilst Kristīne.

Jāatgādina, ka maijā Kristīne Paegle Baibas Mednes un Evijas Kalnbērzas materiālā "Valtera draudzene atsāks strādāt" izdevumā "Privātā Dzīve" stāstīja par saviem nākotnes plāniem.

Kristīne atklāja, ka kopā ar mūziķiem un televīzijas darbiniekiem darbojas labdarības akcijā, kuras mērķis ir palīdzēt onkoloģijas slimniekiem.

Jau vēstīts, ka pēc ilgstošas cīņas ar slimību pagājušā gada 17.oktobrī, 30 gadu vecumā mūžībā aizgājis mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs.

Frīdenbergs cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Frīdenberga ārstēšanas terapijām Vācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas