Linda Mūrniece: Hosams Abu Meri manās acīs ir apaļa nulle

tautaruna.lv 10.septembris 2019, 9:33
 
facebook.com
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece Ievas Brokas materiālā "Pati brīnos" izdevumā "OK!" saka, ka nevēlas analizēt savu šķiršanos no Hosama Abu Meri, taču neslēpj, ka viņas acīs Hosams ir kļuvis par apaļu nulli.
Uz jautājumu, kā Linda reaģēja uz ziņām par sava bijušā vīra kāzām, viņa atbild, ka diezgan vienaldzīgi.

Viņa uzsver, ka kopš uzzināja, ko šis cilvēks ir darījis laulības laikā (runa ir par krāpšanu), Hosams Lindas acīs ir kļuvis par apaļu nulli.

"Laikam mana vienīgā emocija un doma bija: kā es varēju būt tik stulba? Kā es racionāls un dzīvē pieredzējis cilvēks - varēju būt tik stulba un nesaprast? Bet es tiešām negribu to vaisr analizēt. Šis cilvēks manās acīs ir nulle, un pie tā arī paliksim," pauda Linda.

Kā zināms, pērn tika šķirta ārsta un bijušā Saeimas deputāta Hosama Abu Meri laulība ar Mūrnieci. Deputāts uzsāka nopietnas attiecības ar LTV ziņu diktori Lindu Krūmiņu, ar kuru nesen apprecējās.

Tāpat nesen sasbiedrību pāršalca ziņa, ka Lindu Mūrnieci vieno romantiskas attiecības ar kādreizējo Latvijas izlases basketbolistu Kristapu Valteru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas