Linda Mūrniece beidzot komentē attiecības ar Kristapu Valteru

tautaruna.lv 9.septembris 2019, 11:29
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece Ievas Brokas materiālā "Pati brīnos" izdevumā "OK!" komentē savas jaunās attiecības.

Kā nesen kļuva zināms, Linda uzsākusi romantiskas attiecības ar basketbolistu Kristapu Valteru.

Runājot par jaunajām attiecībām, Mūrniece uzsver, ka pirmo reizi dzīvē, pirmo reizi viņas gandrīz piecdesmit gados viņai blakus ir kāds, kas par viņu rūpējas.

Linda skaidro, ka jaunās attiecības nav stāsts par iemīlēšanos un taureņiem.

"Es pati sev vēl neesmu noformulējusi, kas tas ir. Bet es skaidri zinu, ka man dzīve mainījās, pateicoties šim cilvēkam. Vienkārši vienā dienā pagriezies, paskaties: jā, viņš jau tepat vien ir. Un uzreiz viss tik strauji sāk notikt," pauž Linda.

Viņa piebilst, ka nezina, cik ilgs mūžs paredzēts šīm attiecībām un kas no tā iznāks.

"Es pati vēl brīnos par to," pauž Mūrniece.

Kā tika ziņots iepriekš, lai arī publiski par attiecībām Valters un Mūrniece iepriekš neziņoja, sociālajos tīklos abi neslēpj simpātijas, publicējot kopīgas bildes.

Kā intervijā Jurim Vaidakovam izdevumā "Kas Jauns" atzina Valters, Linda bija viens no iemesliem, kāpēc viņš atgriezās Latvijā.

"Viņa mani uzvirzīja uz pareizā ceļa. Satiekot Lindu, esmu saticis cilvēku, kas izmainīja manu dzīvi. Esam daudz laika pavadījuši kopā, daudz runājuši. Linda man ir autoritāte," pauda Kristaps.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas