Maija Silova soctīklos dalās ar vērtīgu padomu

tautaruna.lv 7.septembris 2019, 20:00
 
Oksana Džadana/F64
Elegantā televīzijas raidījumu vadītāja Maija Silova dalījusies ar padomiem, ko der ievērto dāmām, kas šoruden vēlas izskatīties stilīgi.
Maija atklāj, ka šoruden sieviešu garderobē jādominē ziedu rakstam.

"Saplūktos vasaras ziedus atstājam kā pateicību aizejošajai sezonai un rudeni sagaidām ar jaunu tendenču pielaikošanu. Protams, ziedu printi ir nemainīgi vērtīgās klasikas arsenālā un noteiktās kombinācijās tie neiziet no modes ne vienā no gadalaikiem. No šodienas der pievērst uzmanību nedaudz dekadentiskākai ziedu tēmas attīstīšanai savā garderobē un, labi, ja flora parādās uz tumšiem, piesātinātiem foniem, kas piešķir dramatisma noti, tādā veidā pazeminot cukura līmeni koptēlā. Un, lai vai kā, tomēr šis rudens mūs provocē uz struktūru, apjomu, zeķēm ar apdruku, masīviem apaviem un matu rotām, kā arī neaizmirstot par total beige stabilajām pozīcijām," raksta Maija.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos. Jau vēstīts, ka vasarā sieviete bija devusies ceļojumā uz Grieķiju un ar saviem piedzīvojumiem dalījās arī soctīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas