FOTO: Kirkorovs Sočos atrāda savus bērnus

tautaruna.lv 27.augusts 2019, 23:43
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Krievijas pilsētā Sočos notiek jauno talantu konkurss "Jaunais vilnis", kurā piedalās arī Latvijas pārstāves - meiteņu grupa "Radio trio". Koncertos neiztikt arī bez Krievijas estrādes zvaigznēm. Dziedātājs Filips Kirkorovs pārsteidzis ar krāšņu šovu uz skatuves, kā arī pozējis kamerām kopā ar bērniem Allu Viktoriju un Martinu.

Kirkorovs aktīvi piedalās konkursa norisē, taču tas nav liedzis pavadīt laiku kopā ar saviem bērniem, kuri kopā ar tēti sēdējuši pie žūrijas galda.

Ar fotogrāfijām no konkursa pirmās dienas dziedātājs dalījies savā Instagram profilā.

View this post on Instagram

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on

Filipa bērnu Allas Viktorijas un Martina dzīve kopš pirmajām dzīves dienām kļuva par žurnālistu mērķi - savukārt dziedātājs pats ar lielāko prieku publicēja sociālajos tīklos fotogāfijas un video ar bērniem. Daudzi nosoda krievu mūziķi par to, ka viņš atņem Allai un Martinam bērnību. Taču pop mūzikas karalis apgalvo, ka labāk pats visiem paradīs savus bērnus, nekā ļaus paparaci sekot viņiem ar slēptajām kamerām.

24.augustā ar svinīgu koncertu tika atklāts konkurss ”Jaunais vilnis”. 25. augustā notika komponista Igora Krutoja dziesmu vakars, taču vakar aizvadīta jauno talantu konkursa pirmā diena, kurā veiksmīgi startējušas arī Latvijas pārstāves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas