Stiliste Salceviča neizprot sabiedrības pārmetumus blogeriem

tautaruna.lv 27.augusts 2019, 22:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Ar pārdomām par nepatīkamiem komentāriem, kas raidīti blogeru virzienā, savā Instagram izteikusi pazīstamā stiliste un blogere Indra Salceviča.

"Lasu komentārus par to, kas ir un kas nav pieņemams Instagram viedokļu līderu darbībā. Par PR dāvanām un atmaksātajām sadarbībām. Par to, cik kaitinošas ir Instagram influenceru reklāmas utt.

Un tad man ir tādas pārdomas. Katrs, kurš izveidojis visiem redzamu Instagram kontu, veido tādu kā savu mazo mediju. Mediju, par kura saturu nevienam tā skatītājam nav jāmaksā nauda, proti, par TV taču jūs abonēšanas maksu maksājat, vai ne? Un žurnāli arī tiek pirkti, vai ne? Tad kāpēc sabiedrībai tik ļoti tracina sadarbības vai reklāmposti Instagram mazajos medijos?

TV neskatoties uz to, ka jau esat samaksājuši abonementa maksu, tāpat skatātaties ar reklāmām pilnu saturu. Turklāt reklāmas izvietošana savās platformās influenceriem dod iespēju radīt unikālu saturu. Manuprāt, atgriezeniskā saite ir absolūti nepieciešama, kā arī brīvi paust viedokli drīkst ikviens, bet reizēm tie pārmetumi blogeriem šķiet nevietā. Nu var jau arī pieciest kādu TO pulksteni vai atsūtīto krēma bundžu, jo patiesībā blogeri iegulda lielus resursus ik katrā savas idejas realizēšanā — vienalga, vai tai ir izglītojošs vai izklaidējošs saturs.Ko jūs par šo domājat? Vai blogers paliek sliktāks,ja ik pa laikam kaut ko pareklamē, izmēģina, daloties savos iespaidos un saņem naudu?" saviem sekotājiem jautā stiliste, bloga "Morethansize.com" idejas autore Indra Salceviča.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Jau vēstīts, ka pērnā gada jūnijā Salceviča paziņoja, ka pametusi tērpu dizaineres profesiju un nodevusies jaunam hobijam - viņu iedvesmo apalītes, tādēļ iecerējusi veidot rakstus interneta blogā. Blogere atzinusi, ka dzīve apaļīgākās formās ir ar mazāku stresa zīmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas