Ieskaties, ko pēc krāpšanas skandāla internetā publicē Timmas sieva

tautaruna.lv 23.augusts 2019, 16:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Jau ziņots, ka 36 gadus vecā ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova manīta atpūšamies kopā ar basketbolistu Jāni Timmu, kas licis aizdomāties, vai latviešu basketbolists krāpis savu sievu un bērna māti Sanu.

Lai arī sportista Instagram konts klusē par šo tēmu, Sana Timma turpina vietnē publicēt bildes un tekstus, kas var liek domāt, ka sievietes ģimenē iestājies grūts dzīves posms.

Sedokova un Jānis Timma manīti atpūtā Turcijas kūrortā, kur nofotografēti pie baseina. Foto redzams šeit.

Jau ziņojām, ka pēc informācijas presē par Jāņa attiecībām ar Annu, Sana foto vietnē Instagram publicējusi attēlu ar zīmīgu parakstu. Tajā teikts, ka ir jāspēj būt par labu māti, laikā, kad, spēlējot vienu no grūtākajām lomām savā dzīvē, ir salauzta sirds.

Ar to ieraksti un ievietotās fotogrāfijas ar dzīves atziņām nav beigušies. Sana arī ievietojusi pašbildi, kuras paraksts angļu valodā vēsta: "Spogulīt, spogulīt pie sienas, es vienmēr piecelšos pēc kritiena. Un vienalga es skriešu, iešu vai rāpošu, es nospraudīšu savus mērķus un tos visus sasniegšu."

View this post on Instagram

A post shared by Sana � (@sana.timma) on

Tāpat jaunā māmiņa publicējusi bildi ar viņas "vissvarīgāko dārgakmeni" dēliņu.

View this post on Instagram

A post shared by Sana � (@sana.timma) on

Savukārt vietnes storijos publicētas divdomīgas atziņas.

Ekrānuzņēmums

2019.gada vasarā sportists parakstījis 2 gadu līgumu ar basketbola klubu "Himki". 2018.gadā Jānim un viņa sievai Sanai piedzima dēls, kuru nosauca par Kristianu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas