Interesanti: cik aktīvi jaunais Rīgas mērs rosās sociālajos tīklos

tautaruna.lv 21.augusts 2019, 19:44
 
Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency
Pirmdien Rīgas mēra amatā tika ievēlēts Oļegs Burovs, kurš kā izrādās nav tik aktīvs sociālo tīklu lietotājs kā viņa priekšgājējs Nils Ušakovs.
"Izskatās, ka jaunais Rīgas domes vadītājs Oļegs Burovs nav nasks sociālo tīklu lietotājs. Tikai trīs tvīti, visi 2013. gadā un tikai viens ir "oriģināls"," mikroblogošanas vietnē twitter raksta producents J.Millers.

Tikmēr viņa priekšgājējs Nils Ušakovs, kurš nu strādā par Eiropas Parlamenta deputātu, var lepoties ar mikroblogošanas vietnes twitter un sociālā tīkla facebook lietošanu. Ja vēl laikā, kad viņš bija domes vadītājs viņš aktīvi informēja par savu paveikto šajā amatā, tad tagad nedaudz retāk viņš publicē ierakstus no Briseles.

Jau vēstīts, ka pēc divu mēnešu ilgām politiskām diskusijām pirmdien Rīgas domes ārkārtas sēdē par Rīgas mēru ievēlēts līdzšinējais priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs (GKR).

Kopumā balsojumā piedalījās 48 domnieki, no kuriem par Burovu nobalsoja 35 deputāti - 11 "Gods kalpot Rīgai" deputāti, četri "Neatkarīgo deputātu frakcijas" pārstāvji, trīs deputātu bloka "Rīgai!" biedri, kā arī 17 "Saskaņas" deputāti, informē ziņu aģentūra LETA.

Par otru mēra amata kandidātu - Viesturu Zepu (LA) - kopumā tika atdotas 12 balsis - astoņas no "Latvijas attīstībai" un četras no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK.

Četri "Vienotības" un septiņi Jaunās konservatīvās partijas deputāti balsojumā nepiedalījās un sēžu zāli atstāja jau pirms balsojuma. Neatkarīgās deputātes Baibas Brokas balss tika atzīta par nederīgu, jo viņa nobalsoja pret abiem kandidātiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas