VIDEO: Šomase pārsteidz ar ļoti drosmīgu rīcību

tautaruna.lv 17.augusts 2019, 15:37
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Pašmāju dziedātāja Liene Šomase, kura aktīvi rosās arī sociālajos tīklos, publicējusi video, kurā redzams, ko dāma izdarījusi šajās brīvdienās.
Kā redzams publicētajos kadros, tad L.Šomase rīkojusies ārkārtīgi drosmīgi- viņa iešūpojusies pie ūdentilpnes esošā virvē un ar visām drēbēm ielekusi ūdenī. Kā dzirdams video, tad viņas izdarības pavadītas ar sajūsmas saucieniem.

Kā zināms, tad mūziķe strādā ne vien pie jaunu dziesmu ierakstīšanas, bet arī aktīvi darbojas ar savas radošās studijas audzēkņiem. Šovasar vēstījām, ka klajā nācis arī dziedātājas jaunākais veikums. Viņa kopā ar Jāni Moiseju ierakstījuši dziesmu "Divi velni".

Dziedātāji paši saka: “Dziesma ir pārdomas par cilvēka mūžu un to, kā spējam paveikt šķietami neiespējamas lietas dzīves zibsnī, kas mums dots. No mums neatkarīgu iemeslu dēļ krīt zvaigznes, vējš mīl kāpu priedes, lec saule , tad atkal tā riet, zied virši, bet visam pa vidu, kā divi velni spītīgi kopā ar savu otru pusi turam savas pasaules - pašu radītas, lādētas, mīlētās, nīstas, lolotas un veidotas.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas