Vari palīdzēt? Reiniks meklē atbildi uz ļoti interesantu jautājumu

tautaruna.lv 15.augusts 2019, 17:23
 
Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency
Pašmāju mūziķis Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē twitter ne vien paspējis padižoties ar uz palodzes izaudzēto tomātu ražu, bet arī saviem sekotājiem uzdot visai interesantu jautājumu.
"Izaudzēju uz palodzes pirmos tomātus un man jau Instagramā iesaka tomātiem izgriezt paduses, lai raža lielāka. Tomātiem ir vēl kāda intīma zona, par kuru man būtu jāzina? Nezinu, vai esmu gatavs to dzirdēt," norāda mūziķis.

"Pats audzēju tomātus. Ui cik smuku padusīti redzu bildē, cik forši to būtu izlauzt. Vairāk intīmo zonu nav. Ir tik daudz cilvēku, kas nekad nav ēduši tomātus, bet iedomājas, ka tomāti ir nopērkami lielveikalos," norāda kāds komentētājs. Tikmēr kāda dāma mūziķi apgaismo, ka tā dēvētās tomātu paduses citā vārdā dēvējamas par pazarēm.

Tiem, kuri uzturā iecienījuši šo "kārumu" atgādinām, ka mums tik pazīstamie tomāti izrādās spēj ne tikai radīt gardas maltītes, bet arī ietekmēt mūs veselību. Tomātos ir daudz vitamīnu un tie var novērst vēžu risku, uzlabot kaulu stiprumu, normalizēt cukura līmeni asinīs un sirds veselību. Bet ir vēl pieci mazāk zināmi ieguvumi, ko tomāti sniedz mūsu veselībai. Par tiem vairāk lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas