Neapskaužamā situācijā nonācis Nacionālā teātra aktieris; lūdz palīdzēt

tautaruna.lv 13.augusts 2019, 16:50
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Savu draugu un sekotāju palīdzību lūdz Latvijas Nacionālā teātra jaunais aktieris Igors Šelegovskis, kurš nonācis neapskaužamā situācijā.

Pagājušajā ziemā ievācos dzīvoklī. Uzmetu nelielu kosmetisko remontu un vasarā saimnieks pacēla īri.

Long story short - Igors atkal meklē mājvietu, kas ir grūtākais uzdevums uzreiz aiz koalīcijas izveidošanas un Barona ielas remonta (bet iespējams tas ir!!), tāpēc ļoti ceru uz jebkādu Tavu palīdzību - katrs share, katrs "man ir draugs, kuram ir draugs, kurš zin..." katra ietagošana, un kaut morāls atbalsts komentāros palīdzēs man daudz vairāk, nekā, ja es to darīšu viens. Paldies! Foršu dienu!

Bildē redzamais cilvēks esmu, kā jau var redzēt - zelta cilvēks, bez kaitīgiem ieradumiem un viss pārējais labo īpašību kopums, kas piemīt izmisumā nonākušo dzīvokļu meklētājiem, man ir," ar humoru raksta aktieris.

No klasiska Jelgavas pašpuikas auglīgajā teātra vidē pāris sezonu laikā izaudzis par harizmātisku jaunu aktieri ar bagātu iekšējo pasauli, iemīlot darbu domubiedru vidū, sajūtot partnerības valdzinājumu, kļūstot par sava teātra patriotu, par savu jauno aktieri raksta teātris.

Igors spēlē galveno lomu latviešu filmā "Homo novus", kura veidota pēc Anšlava Eglīša tāda paša nosaukuma romāna motīviem un uz ekrāniem iznāca pirms gandrīz gada.

Pirms nepilniem diviem gadiem prese ziņoja, ka Latvijas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika sāka attiecības ar 12 gadus jaunāko aktieri Igoru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas