Paskat, kas par notikumiem dzīvē sakāms Kivičam un Skulmei!

tautaruna.lv 12.augusts 2019, 17:00
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Ja cerējāt, ka šis varbūt būs kārtējais apraksts Andra Kiviča un Lienes Skulmes tiešraidei no vannas, tad kļūdījāties. Patiesībā abi mīlnieki aizvadītās nedēļas nogalē, braucot uz kārtējo uzstāšanās vietu, atbildēja uz savu sekotāju uzdotajiem jautājumiem.
Mūziķis Andris Kivičs, kurš pēc publiskiem izteikumiem par to, ka ir kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi, ne reizi vien pēdējo mēnešu laikā gozējies dzeltenās preses lappusēs. Ja iepriekš varējām vērot abu tiešraidi, piemēram, no vannas, vai Spānijas, kur abi stāstīja par to, ka iekūlušies kādās nepatikšanās, tad šoreiz Andris un Liene vienkārši atbildēja uz skatītāju uzdotajiem jautājumiem.

Tāpat dziedātājs vakar pārraidītajā tiešraidē nekautrējās runāt gan par to, cik atklāti ir cilvēki Latvijā, gan par pašmāju mūziķu gaitām. Tāpat viņš neslēpa, ka iepriekš nedomājis, ka kopā ar Lieni muzicēs, tomēr šobrīd tas izskatās abiem itin labi patīk. Tāpat viņiem netrūkst arī darba piedāvājumu, tomēr Andris atzīst, ka mūzika šobrīd vairāk palikusi otrajā plānā, jo pasākumos cilvēki daudz biežāk vēlas nofotografēties.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā mīlnieki publicēja informāciju par to, ka aktīvi top albums, kurš plašākai sabiedrībai tiks prezentēts jau septembrī. Rudenī gaidāma arī abu uzstāšanās VEF Kultūras pilī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas