Ralfa Eilanda atklāsme: Tikko biju sasniedzis zemāku punktu savā dzīvē

tautaruna.lv 2.augusts 2019, 10:51
 
F64
Mūziķis Ralfs Eilands mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar stāstu par piedzīvojumiem Vācijā.

Eilands raksta par lēnu apkalpošanu Štutgartas lidostā, Vācijā.

"Tikko biju sasniedzis zemāku punktu savā dzīvē — Štutgartas lidostu. Tur viss notiek tik lēni, ka es labāk gribētu, lai mani apkalpo gliemezis cilvēka formā. Es labāk gribētu iemīlēties sievietē, kura mani pamet rozā briļļu periodā, nekā vēlreiz nonākt tanī lidostā," raksta Ralfs.

Ralfs arī atvainojas saviem Twitter sekotājiem par to, ka viņiem tas bija jālasa, bet, kā viņš pats raksta, "es vienkārši esmu salauzts un man tas kaut kur jāizliek".

Jāatzīmē, ka nesen Ralfs Eilands publiski pauda emocionālu viedokli par homoseksuālu cilvēku diskrimināciju Latvijā. Dziedātājam atbalstu publiski pauda arī skandalozais mūziķis Andris Kivičs.

Ralfs Eilands ir latviešu dziedātājs, TV raidījumu vadītājs.

2007. gadā bijis viens no grupas PeR dibinātājiem, ar kuru plašāku ievērību guvuši ar dalību konkursā "Latvijas zelta talanti" 2008. gada novembrī. R. Eilands ir vadījis vairākus TV raidījumus, tai skaitā "Aprīļa pilieni", "Aiziet", "Juniors TV", darbojies arī TV raidījumā "Sems".

Ar grupu vairākkārt piedalījies Latvijas nacionālajā atlasē Eirovīzijai. 2009. gadā grupa startēja kopā ar Sabīni Berezinu, taču pats Ralfs nevarēja piedalīties, jo nebija sasniedzis 16 gadu vecumu. 2013. gadā grupa uzvarēja Eirovīzijas dziesmu atlasē ar dziesmu Here We Go. Grupa startēja Eirovīzijas otrajā pusfinālā, tomēr finālam nekvalificējās. 2014. gadā ieguvis pirmo vietu TV3 šovā "Izklausies redzēts".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas