Ceriņu pāris paziņo, ka gaida pirmdzimto

tautaruna.lv 29.jūlijs 2019, 17:16
 
Alise Šulca/ F64 Photo Agency
TV un raidījumu pasākumu vadītāji Lelde un Aivis Ceriņi sociālajā tīklā instagram dalījušies ar priecīgu vēsti- pāris gaida pirmdzimto.
"Es vēlētos, lai kādreiz tu kļūtu par mammu manam mazulim” , šos vārdus Aivis man veltīja pirms 8 gadiem, kad bijām attiecību sākumā. Gan toreiz, gan tagad, šķiet, ka patīkamāku komplimentu, kurš sevī ietver tik daudz uzticēšanās un maiguma, es kā sieviete nevarētu saņemt. Mums ir prieks dalīties ar šo īpašo ziņu, ka pavisam drīz #ceriņuģimene pievienosies mazs ķipariņš! )) Sveiciens visām mammām, kuras ir tikpat skaistā gaidību lidojumā, kā arī sirdsmieru visiem tiem pāriem, kuri ir pacietīgā plānošanas procesā," sociālajā tīklā instagram raksta Lelde.

Pāris saņēmis neskaitāmus apsveikumus un laba vēlējumus no saviem sekotājiem.

Jau vēstīts, ka Rīga TV24 ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi 2018.gada maija beigās sacīja viens otram jāvārdu savās sapņu kāzās Dobeles ceriņu dārzā. Pēc tam pāris devās medusmēnesī uz siltajām zemēm.

"Precoties negaidījām, ka kaut kas mainīsies mūsu attiecībās. Mēs esam kopā septiņarpus gadu. Tas ir gana ilgs laiks, lai iepazītu otru un zinātu, kāds viņš ir un ko sagaidīt. Kad ir šis laulības apliecinājums, jūtamies vēl stiprāki,» par statusa maiņu stāsta Lelde Ceriņa, bet Aivis Ceriņš papildina, kas abu attiecībās ir mainījies pēc kāzām: «Lielos vilcienos ir tāpat un vēl foršāk. Ikdienā ir jāpierod pie šiem apzīmējumiem - vīrs un sieva. Pirmais, kas ir mainījies, ir mūsu nosacītais statuss. Pase ir mainījusies. Mēs vienkārši esam labi noslīpēts mehānisms. Zobratiņiem arī ir jāpieslīpējas, lai viss iet uz priekšu un notiek. Mums ir tieši tāpat. Esam forši pierīvējušies viens otram," intervijā "Vakara Ziņām" norādīja mīlnieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas