Kivičs un Skulme atklāj, kāpēc atgriežas Latvijā

tautaruna.lv 19.jūlijs 2019, 9:23
 
F64
Skandalozais dziedātājs Andris Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi atgriežas Latvijā. Par to viņi abi vēsta sociālajos tīklos.
Abu kopīgajā Instagram profilā publicēts ieraksts, kurā pāris atskatās uz spilgto ceļojumu un galu galā atklāj iemeslu, kāpēc atgriežas Latvijā.

"Nu ko, atā brīnišķīgā Spānija - Tenerife, Los Kristianosa, Las Americas, Santa Kruza,Kartagena, Mursija, Torriaveha,Alikante,Valensija, Vinarosa, Tortosa, Taragona, Barselona, Loret de Mara, Seviļa un Madride.Paldies arī Lisabonai. Lai arī tieši tur notika viens no lielākajiem mūsu dzīves hārdkoriem, mēs nekad to neaizmirsīsim. Šinī ceļojumā bija viss - no pilnīgas ekstāzes līdz dusmām par netaisnību un ārprātam. Bet tieši tā jau arī ir tā īstā dzīve - dzīve ar pilnu sajūtu spektru un iespaidu gammu. Uz Latviju mūs atvilka daudzie piedāvājumi uzstāties, un , protams, gribas pavadīt laiku ar bērniem," raksta pāris.

Abi arī pateicas cilvēkiem par atbalstu:

"Paldies mūsu domubiedriem, cilvēkiem, kuri mums seko, saprot mūsu vērtības un arī tiem, kuri ir tikai ceļā uz sajūtu, ka Tu vari būt Tu pats, un nepiedalīties daļas LV sabiedrības organizētā teātrī, ko cilvēki spēlē viens ar otru katru dienu. Tiekamies Latvijā."

View this post on Instagram

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Pāris jau iepriekš ziņoja, ka plāno atgriezties Latvijā, lai uzstātos ar īpašu koncertu.

Mīlnieki Latviju pameta aprīļa beigās, jo vēlējās izbēgt no nelabvēļu nievām par abu attiecībām, kas izveidojās pērnā gada nogalē un kā rezultātā Kivičs aizgāja no savas sievas un divu meitiņu mātes Madaras.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas