Eilands atklāj, cik izmaksājis "labākais takša brauciens" viņa dzīvē

tautaruna.lv 19.jūlijs 2019, 13:00
 
F64
Dziedātājs Ralfs Eilands soctīklos vaļsirdīgi dalījies ar stāstu, kad atpūta Alūksnē izmaksājusi paprāvu summu, jo dziedātājam, lai tiktu no Rīgas uz Ventspili bijis jāizmanto takša pakalpojumi.

"Pēdējo reizi, kad paliku pa nakti Alūksnē, man tas izmaksāja paprāvu naudas summu, jo no rīta bija jābrauc uz Rīgu, lai no turienes brauktu uz Ventspili (man tur bija koncerts). Iebraucot Rīgā, sapratu, ka esmu nokavējis visus iespējamos transportus. Tad zvanīju taksim un prasīju: “Vai vedīsiet mani uz Ventspili?” Atbilde bija pozitīva un tas man izmaksāja 100EUR. Tas bija labākais takša brauciens kāds man bijis, jo šoferis ar katru savu stāstu mani pārsteidza," stāsta Eilands.

Dziedātājs atklāj, ka arī šonedēļ atpūties Aluksnē un šoreiz draugi viņam uzreiz teikuši, ka "agri celties un kaut ko dienas pirmajā pusē plānot ir stulba ideja".
View this post on Instagram

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

Jāatzīmē, ka nesen Ralfs Eilands publiski pauda emocionālu viedokli par homoseksuālu cilvēku diskrimināciju Latvijā. Dziedātājam atbalstu publiski pauda arī skandalozais mūziķis Andris Kivičs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas