"Par to viņa varēs vēlāk runāt ar psihoterapeitiem"; Rozīte atklāti par kļūdām meitas audzināšanā

tautaruna.lv 17.jūlijs 2019, 18:02
 
F64
Televīzijas raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rzīte savā instagram kontā dalījusies ar emocionālu atklāsmi, par to, kā viņas vārdi ietekmējuši meitas dzīvi.

"To, kā mēs runājam ar saviem bērniem šobrīd, to viņi dzirdēs (šos vārdus/teikumus/attieksmes) kā savas (!!! bet tās nebūs viņu, bet gan mūsu!) domas par sevi un pasauli visu atlikušo dzīvi! Es pati esmu jau daudz ko sarunājusi savai meitai, un nevienmēr to labāko, neapzināti, nesaprotot, ko es viņai nodaru.. par to tad viņa varēs vēlāk runāt ar psihoterapeitiem... bet skaidrs, ka nav neviens svēts vecāks, kas izelpo tikai mīlestības dvašu un netraumē savu bērnu nemaz un necik. Nevienu nemēģinu ne attaisnot, ne nosodīt! Tā nu tas vienkārši mums te ir uz šīs planētas," atklāta ir Rozīte.

Viņa turpina: "Bet man šis ir labs atgādinājums, tas man ļoti palīdz piedomāt pie saviem vārdiem, reakcijām, attieksmēm. Būt biežāk atbalstam, mazāk soģim! Vairāk sadzirdēt un būt klātesošai! Biežāk atgādināt, cik brīnišķīga, gudra, skaista, svarīga man ir mana meita!"
View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Jau vēstījām, ka nesen Anna Rozīte nosvinēja savu pirmo kāzu jubileju ar uzņēmēju Gintu Federu. Rozītei ir meita no iepriekšējām attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:47

Jaunākās diskusijas