Kāpēc Megana un Keita no Vimbldonas devās prom atsevišķi?

tautaruna.lv 16.jūlijs 2019, 16:32
 
AP / Scanpix
Lai Mārkla un Midltone bija kopā ieradušās skatīties Serēnas Viljamsas spēli Vimbldonā, šī reize atšķīrās no 2018. gada, raksta "Daily Mirror".

Lai gan abas hercogienes skatītāju rindās sarunājās un smējās, prom viņas devās atsevišķi, kas raisīja kārtējās baumas par abu dāmu ne tik labājām attiecībām.

Pagājušajā gadā Megana un Keita visu pēcpusdienu pavadīja kopā. Viņas gan pusdienoja, gan aprunājās ar tenisa bumbu pienesējiem, kuri bija sajūsmā par tikšanos ar abām hercogienēm. Pēc mača abas sievietes kopā devās prom.

Šogad viss bijis citādāk un Megana Vimbldonu pametusi vairākas stundas pirms Keitas. Spēles laikā Megana sēdēja starp abām māsām Keitu un Pipu. Izskatījās, ka trijotne labi pavada laiku.

Tomēr uzreiz pēc spēles beigām, Megana devās prom. Keita u nPipa palika skatīties arī nākamo spēli, kas bija paredzēta pēc Viljamsas spēles, kurā viņa zaudēja.

Ir vairāki iemesli, kāpēc Megana nepalika ilgāk. Pirmkārt, viņai joprojām ir bērnu kopšanas atvaļinājums, tāpēc, iespējams, viņa vienkārši gribēja ātrāk atgriezties pie dēla. Turklāt pirms gada gan Keita, gan Megana dzīvoja Kensingtonas pilī, bet tagad Meganai ir cits miteklis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas