Atklājas, kādas summas tērētas prinča Harija atvases bērnistabai

tautaruna.lv 21.jūlijs 2019, 11:18
 
Scanpix
Vien divus mēnešus vecais Ārčijs jau izbauda britu karaliskās ģimenes dzīvesveidu. "The Sun" publicējis izmaksas, kas saistītas ar prinča Harija un viņa sievas Meganas pirmdzimtā gaidībām, kā arī, cik nodokļu maksātāju naudas tiek tērētas dēlēna rotaļlietām. Summas pārsteidz!

Lai arī 34 gadus vecais princis Harijs un 37 gadus vecā Megana Mārkla vēlas, lai viņu atvasei būtu pēc iespējas "parastāka dzīve", izmaksas gaidību laikā un summas, kas tiek tērētas rotaļlietām, liecina par kaut ko citu.

"The Sun" atklāj, ka Ārčijs guļ 300 britu mārciņu (334 eiro) vērtā gultiņā un pastaigā dodas 1100 mārciņu (1225 eiro) dārgos ratiņos.

Karaliskās ģimenes biogrāfe Ingrida Sevarda norāda, ka "vienkārša dzīve" nav karaliskās ģimenes locekļiem viegli sasniedzams mērķis. Jāņem vērā, ka Saseksas hercogam un hercogienei ir bagāti draugi, kuri apdāvinās mazo Ārčiju ar iespaidīgām dāvanām.

Savukārt tas, ka pāris pirmdzimtajam naudu nežēlos, bija skaidrs jau pirms Ārčijs nāca pasaulē. Megana viesojoties Ņujorkā vien iztērēja 167 000 eiro mazuļa gaidību ballītei, 36 000 atpūtai SPA un 428 000 eiro apģērbam.

Tāpat prinča Harija pirmdzimtais nāca pasaulē privātā klīnikā, kur izmaksas sākas no 16 700 eiro, bet bērnistaba iekārtota par 55 000 eiro. Tajā ir īpašs apgaismojums, drošības un skaņas iekārtas, kā arī milzīgs ekrāns, kas rādot "nomierinošus attēlus".

Savukārt rotaļāties Ārčijs varēs ar 220 eiro vērtu plīšu lācīti un 260 eiro dārgu burbuļu pūšamo. Tāpat bērna istabā atrodoties 167 eiro vērta plecu šalle, kurā mazulis bija ietīts, kad Megana kopā ar dēlēnu apmeklēja prinča Harija polo spēli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas