Populāra latviešu skaistule stāsta, kā iedzīvojusies pamatīgās veselības problēmās

tautaruna.lv 15.jūlijs 2019, 17:41
 
Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency
Latviešu fitnesa modele Paula Freimane, kura guvusi ārkārtīgi lielu popularitāti ne vien Latvijā, bet arī ārvalstīs, sociālajā tīklā instagram atklāti pastāstījusi par piedzīvotajām veselības problēmām, turklāt sniegusi vērtīgu padomu, kurā noteikti jāieklausās.

Savā ierakstā Paula nekautrējas pastāstīt, ka aptuveni pirms trim gadiem veikusi krūšu palielināšanas operāciju. "Patiesībā man jaunībā ļoti patika, kā izskatījās manas dabīgās krūtis. Taču, kad sāku nodarboties ar fitnesu un zaudēju tauku masas, krūtis palika mazākas, un es tam pat nepievērsu pārāk lielu uzmanību, jo es zināju, ka es iegūstu daudz vairāk - veselīgu ķermeni, starojošu ādu, tvirtu augumu.. uz tā visa fona dažus izmērus mazākas krūtis likās mazsvarīgs. Tā laika puisis manī lēnām sāka ieviest citas domas.. norādīja uz to, ka krūtis ir palikušas mazākas.. iespējams, vajadzētu sākt domāt par to uzlabošanu.. un tā sākās mani kompleksi par krūšu izmēru. Jau pēc gada es devos uz operāciju un veicu krūšu palielināšanu," saviem sekotājiem stāsta fitnesa modele.

"Iznākums bija satriecošs. Man ļoti patika, kā izskatījās jaunās krūtis.. pēc 6 nedēļām es atgriezos treniņos un jutos lieliski.. pēc pusotra gada vienā rītā es piecēlos un jutu velkošu sajūtu kreisaja krūtī. Nedēļu es tam nepievērsu uzmanību, jo domāju noteikti treniņā satraumējos. Tad krūts palika pavisam cieta un vilka tik ļoti, ka palika tiešām baisi, un es devos uz slimnīcu."

No viena ārsta tālāk viņa nonākusi pie nākamā, līdz beidzot uzstādīta diagnoze, kurā norādīts, ka izveidojusies dubultā kapsula. Lai situāciju uzlabotu viņa gan vairākus mēnešus nav trenējusies, gan lietojusi zāles. Tiesa, tas nav devis rezultātus, tāpēc noteikts datums, kad krūšu implanti tiks mainīti.

"Atceros sevi dienu pirms operācijas.. es raudāju divas stundas no vietas.. man bija tik ļoti bail.. es domaju “kāpāc tieši es?”,jo nekad jau neliekas, ka kaut kas notiks tieši ar tevi. Es sāku atcerēties, taču lēmums par krūšu palielināšanu līdz galam nebija tāpat mans un esmu skaista arī bez implantiem. Uz operāciju es devos agri no rīta un ārstam pateicu, ka šodien nekas netiks mainīts uz citu, bet lai implantus vienkārši izņem un viss. Atceros viņa izbrīnu par šo lēmumu. Psiholoģiski pārciešot šo stresu, es beidzot varu par to runāt brīvi, jo kādu laiku tā nebija. Es vienmēr esmu uzskatījusi, ka katrs ar savu ķermeni mēs daram, ko vēlamies. Tāpēc es necenšos ar šo visu kādu iebiedēt vai atrunāt taisīt šo operāciju," norāda Paula.

Ieraksta nobeigumā viņa savām sekotājām atgādina un lūdz: "Meitenes un sievietes- nekad neviena cita dēļ neko nedariet. Tikai un vienīgi sevis dēļ!"

Protams, ieraksts guvis arī ļoti lielu ievērību sociālajā tīklā instagram, kur tā komentāros netrūkst uzmundrinājumu, kā arī paldies vārdu par tik atklātu pieredzes izklāstu un iedrošinājumu citām dāmām.

Paula Freimane ir Latvijā populāra fitnesa trenere un modele, kura izveidojusi arī online treniņu programmu. Tāpat šogad tiks prezentēta viņas pavārgrāmata.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas