Marija Zeltiņa sniedz vērtīgu padomu, kā pievērsties veselīgam dzīvesveidam

tautaruna.lv 14.jūlijs 2019, 20:43
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Ageny
Drastiskas diētas, treniņi un citas aktivitātes reizēm nepalīdz ne zaudēt liekos kilogramus, ne runāt par veselīgu dzīvesveidu. Tiesa, ir citi varianti, kā savu dzīvi nodzīvot veselīgāk. Vienu no iespējām savā sociālā tīkla instagram profilā izklāstījusi arī aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija.
"Labrīt! Iepriekšējā nedēļa man pagāja iepazīstot un trenējot savu apzinātību. Kas tad ir apzinātība? Tā ir īpaša veida uzmanība-prāta treniņš,kuram pievēršot uzmanību, tiek vairota apziņa par pašreizējo brīdi. Tas ļauj mums būt klātesošiem šajā mirklī ar pieņemošu attieksmi pret mūsu domām, emocijām, ķermeņa sajūtām, kā arī apkārt notiekošo," raksta Marija.

"Savukārt apzināta ēšana ir apzinātībā balstīta pieeja noturīgu, veselīgu ēšanas paradumu veidošanai. Visu nedēļu centos ievērot arī to un ziniet ko?! Roka vairs nestiepjas pēc spaghetti bolognese.Ceru,ka spēšu pilnībā atteikties no ēdiena,kas nedod man spēku un enerģiju. To arī novēlu Jums!" ar novēlējumu savu ieteikumu beidz elegantā dāma.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Zeltiņa (@marijazeltina) on

Atgādinām, ka arī portālā nra.lv vari atrast noderīgu informāciju par veselīga uztura paradumiem. Piemēram, šeit vari izlasīt, kas ir veselīga uztura komponenti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:58

Jaunākās diskusijas