Nedienu māktais Kivičs lūdz sabiedrības palīdzību

tautaruna.lv 12.jūlijs 2019, 12:05
 
Annija Meikšāne/ F64 Photo Agency
Kārtējās nedienas ārvalstīs piemeklējušas mūziķi Andri Kiviču un viņa sirdsdāmu Lieni Skulmi. Vēl vakar abi vēstīja, ka nav ielaisti lidmašīnā, jo nonākuši īru aviokompānijas "melnajā sarakstā". Jaunākā informācija sociālajā tīklā facebook liecina, ka šobrīd mūziķis tieši šī iemesla dēļ lūdz sabiedrības palīdzību.
"Draugi! Meklējam juristu, kurš būtu gatavs aizstāvēt mūsu tiesības un piedzīt kompensāciju Eiropas tiesā pret nolāpīto Ryanair. Izanalizējām situāciju, to tiesu pazaudēt nevar.Rakstiet vēstules, lūdzu," sociālajā tīklā facebook raksta dziedātājs, kurš vēl pirms vairākām dienām klāstīja par to, kā jau vienu reizi kopā ar mīļoto Lieni Skulmi netika ielasts "Ryanair" lidmašīnā.

Jau vēstīts, ka nesenajā «Facebook» tiešraidē Skulme un Kivičs atklāja, ka ir piedzīvojuši spraiga sižeta filmas cienīgus pavērsienus Spānijā - Alikantes lidostā. Pirms iekāpšanas lidmašīnā, kas dodas uz Vāciju, abi netika ielaisti pa drošības vārtiem, tādēļ Kivičs sāka vārdu pārmaiņu. Taču šo situāciju pat nespēja atrisināt Spānijas policija. Savukārt Portugālē, kādā Lisabonas kafejnīcā Lienei un Andrim tika piedāvāts iegādāties kokaīnu un garāmejošs cilvēks nozaga mūziķim telefonu. Narkotiku tirgotājs no Portugāles ātri vien sajuta Kiviča dusmas. Šā incidenta rezultātā pārim nācās pavadīt nakti Lisabonas policijas iecirknī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas