Kivičs ar Skulmi nonāk "melnajā sarakstā"; zaudē lielu naudas summu

tautaruna.lv 11.jūlijs 2019, 19:11
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Ar jaunākajiem piedzīvojumiem dalījies skandalozais pāris mūziķis Andris Kivičs un māksliniece Liene Skulme. Izrādās, mīlnieki atkal nav ielaisti lidmašīnā, jo nonākuši īru aviokompānijas "melnajā sarakstā".

"Jūs neticēsiet, bet mūs atkal neielaida Ryanair. Jo pēc 20.jūnija incidenta mēs esot Ryanair melnajā sarakstā FOREVER. Neko, tagad tādi svaigi un smaidīgi dodamies uz Alikantes brīnišķīgo pludmali domāt, ko darīt. Biļetes diviem vienā virzienā maksāja 570€. Galvenais, ka zin, ka esam melnajā sarakstā, uzvārdus redz, bet biļetes pārdod tik un tā. It kā vajadzētu bēdāties, bet kaut kā nāk smiekli," raksta pāris.

View this post on Instagram

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Jau vēstīts, ka nesenajā «Facebook» tiešraidē Skulme un Kivičs atklāja, ka ir piedzīvojuši spraiga sižeta filmas cienīgus pavērsienus Spānijā - Alikantes lidostā. Pirms iekāpšanas lidmašīnā, kas dodas uz Vāciju, abi netika ielaisti pa drošības vārtiem, tādēļ Kivičs sāka vārdu pārmaiņu. Taču šo situāciju pat nespēja atrisināt Spānijas policija. Savukārt Portugālē, kādā Lisabonas kafejnīcā Lienei un Andrim tika piedāvāts iegādāties kokaīnu un garāmejošs cilvēks nozaga mūziķim telefonu. Narkotiku tirgotājs no Portugāles ātri vien sajuta Kiviča dusmas. Šā incidenta rezultātā pārim nācās pavadīt nakti Lisabonas policijas iecirknī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas