Paziņa sākusi terorizēt Latvijas šovu zvaigzni; briestot publisks skandāls

tautaruna.lv 11.jūlijs 2019, 19:45
 
Ekrānuzņēmums
Jau vēstījām, ka pēc tam, kad Latvijas TV šovu zvaigzne Aija Dembovska mainīja vizuālo tēlu, viņa uz kādu laiku nozuda no cilvēku acīm lauku ārēs. Izrādās jaunā sieviete pārcēlusies uz dzīvi Lielvārdē pie kādas paziņas, taču viss neejot tik gludi.

Portālam Skaties.lv Aija apgalvo, ka viņu sākusi terorizēt sieviete, kura pēc atgriešanās Latvijā devusi Aijai pajumti.

Aija sākumā pieskatījusi paziņas trīs bērnus. ”Paziņa sāka man uzstādīt neadekvāti augstus noteikumus. Man bija jāceļas septiņos rītā, jāpagatavo ēst, jāuzkopj māja. Pa dienu jāpieskata viņas bērni, jāved viņi peldēties. Reizēm līdz pat vēlam vakaram jāpieskata. Teicu viņai, ka nedēļā vēlētos divas brīvas dienas, bet viņa tam nepiekrita. Solīja ar laiku sākt maksāt un dot brīvdienas, lai es paralēli varētu darīt vēl kādu darbu uz pusslodzi. Bet, kad šis jautājums tika atkal un atkal atlikts un uzstādītas arvien jaunas prasības, sapratu, ka man nekāda brīvība nespīd. Aizgāju prom,” notikumus portālam atstāsta Aija.

Tad nu vietējā zvaigzne ar "stopiem" atbraukusi uz Rīgu lūkot pēc neatkarīgas dzīves, taču paziņa turpinot terorizēt - prasījusi braukt atpakaļ uz Lielvārdi, jo pati ar ikdienas soli netiekot galā, taču kad Aija atteicās to darīt, paziņa sākusi draudēt, ka citādi vērsīsies policijā, jo Dembovska esot situsi viņas dēlu.

Tagad Aija baidās par publiska skandāla rašanos.

Jau vēstīts, ka neilgi pirms atgriešanās Latvijā tika lūgta palīdzība, lai Aija vispār varētu atgriezties Latvijā. Vairāk par viņas piedzīvojumiem lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:21

Jaunākās diskusijas