Nikola Krištopane atklāti stāsta, kā viņai Rīgā uz ielas uzmācies vīrietis

tautaruna.lv 12.jūlijs 2019, 9:23
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Bijušā premjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar stāstu par kādu nepatīkamu atgadījumu Vecrīgā.

Vēl maijā Nikola rakstīja, ka viņai no aizmugures pienāca kāds vīrietis un uzsita pa plecu.

"Neliels ieteikums. Ja uz ielas vēlies pieiet pie meitenes, tad to jādara no priekšpuses, nevis no aizmugures uzsitot pa plecu. Dabūju mini sirdstrieku, plus gandrīz ielēju vinam karstu kafiju sejā," maija vidū Twitter rakstīja Krištopane.

Taču tagad - ilgāku laiku pēc notikušā - Nikola vieš skaidrību par notikušo.

Izrādās, vīrietis viņai uzmācās.

"Džeks pienāca no mugurpuses, uzsita pa plecu, apkjēra aiz viduklja un pagrieza pret sevi. Tai momentā gandrīz lija kafija sejā, bet norāvos.

Protams, ka sekoja arī vārdi, “Hey mazā, man patīk tavs skolniecītes stils” (biju melnā kleitā līdz celim un Vans botās, kā arī oversized džinsu jakā). Tas bija gaišā dienas laikā pie Laimas Pulksteņa. Tas viss jau ir ok, skarties un taustīties svešai uz ielas klāt," raksta Nikola.

Jāpiebilst, ka Nikola ir aktīva sociālo tīklu lietotāja.

Piemēram, savā Instagram kontā Nikola dalās ar iedvesmojošām fotogrāfijām - svīst sporta zālē un parāda, kādas pārmaiņas piedzīvojusi, atbrīvojoties no liekā svara.

Jau ziņots, ka Krištopane ar sociālo tīklu palīdzību paziņoja, ka šķiras no mīļotā puiša Laura Zvirbuļa, ar kuru kopā bija trīs gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas