Žurnālists Arnis Krauze publicējis īpašu lūgumu

tautaruna.lv 6.jūlijs 2019, 9:05
 
Dāvis Ūlands/ F64 Photo Agency
TV3 Ziņu vadītājs Arnis Krauze publicējis lūgumu atrast mājas viņa lauku sunim, liecina sociālajā tīklā facebook publicētā informācija.
"Pienākusi pirmā reize, kad lūgšu padalīties ar manu ierakstu. Tas būs par sunīti. Ļoti meklēju mājas manam lauku sunim Pūkai, kurai ziemā patīk arī pirts procedūras. Pūka dzimusi un augusi laukos, pērn rudenī palika bez saimnieka. Pārliecinājos, ka pilsētas dzīvoklis nav viņai labākā mājvieta, jo pieradusi pie brīvības, laukiem un savas sētas sargāšanas pat no lāčiem, kas mūs apciemo," informē žurnālists.

"Šobrīd dzīvo mājā, kur pagalmā jau ir vairāki suņi un viņi Pūku negrib pieņemt, pāris reizes jau uzbrukuši un knapi izglābta. Dzīvo istabā un dikti skumst pēc brīvības. Man ļoti liels lūgums, varbūt kāds zin lauku sētu un cilvēku, kuram būtu vajadzīga Pūkas uzticība un mīļums. Vēlams Madonas pusē, jo tad biežāk varētu apciemot, bet viņai patīk arī auto pārbraucieni," norāda A.Krauze.

Zināms, ka suņu meitenei ir seši gadi un viņa ir potēta.

Jau vēstīts, ka salīdzinoši nesen žurnālists informēja, ka viņa saimniecībā patiešām viesojies lācis. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas