Linda Mūrniece dalās ar ļoti atklātām pārdomām

tautaruna.lv 28.jūnijs 2019, 11:33
 
facebook.com
Bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos publicējusi ierakstu, kurā dalās ar atklātām pārdomām.

Linda ierakstā Facebook atklāj, ka patiesībā viņai nepatīk būt stiprai.

"Zini, kā ir?... Nē, tu nezini. Jo es esmu tāda pati kā vienmēr. Kā parasti. Stipra.

Zini, kā ir patiesībā? Man nepatīk būt stiprai. Vislabprātāk es sēdētu šūpuļkrēslā savas piejūras mājas terasē (ja man tāda būtu) un gaidītu, kad tu man pienes šampanieti. Šūpotos un skatītos uz gulbjiem vai kaijām - kas nu tobrīd tur būtu.


Klausītos Čaku un varbūt atbildētu uz kādu tālruņa zvanu.

Man nepatīk būt stiprai... Man nepatīk atkal un atkal vienai ieplānot iet tur, kur jāiet - man, tev, kopā. Man nepatīk stiept tos maisus no tirgus, kad tevis nav. Man nepatīk tās spuldzītes, kas nedeg un izlietnes, kas tek. Nepatīk mašīnas panelī mirgojošas lampiņas, kas nez ko pieprasa un ūdens skaitītāju rādījumi, kas jānolasa.

Man nepatīk būt stiprai. Man nepatīk cīnīties ar dzīvi un izlikties, ka ar to tieku galā. Nepatīk maksāt par savām vakariņām restorānā un pašai braukt mainīt mašīnai riepas. Izlikties, ka nemanu to blondīni, kas tievāka un smukāka. Nepatīk, nepatīk.... viss patiesībā patīk... tikai nepatīk būt stiprai. Savā, tavā un citu vietā.

Vislabprātāk es ieritinātos tev azotē un gaidītu, kad sāksies ikvakara filma. Vai - sēdētu šūpuļkrēslā savas piejūras mājas terasē (ja man tāda būtu) un gaidītu, kad tu man pienesīsi šampanieti...

Un - jā - buča uz pieres noderētu," raksta Mūrniece.

Komentāros Facebook lietotāji Mūrniecei pauda atzinību par skaisti un precīzi pateiktiem vārdiem.

"Linda! Tik vaļsirdīgi!
Sirsnīgi un reizē cilvēcīgi! It kā jocīgi, bet ik pa reizei tā mēs jūtamies visas, neatkarīgi no tā vai ir kas apskata mašīnas panelī lampiņas vai nav!
Tu esi tik šarmanta, vieda un dzīvesgudra! Un tik sievišķīga! Ka reizēs, kad rakstos piemini Piebalgu, ir sajūta, ka gribētos satikties un vienkārši tā... papļāpāt!
Piebalgas ziedošo pļavu ainava ir līdzvērtīga skatam uz jūru..," teikts kādā komentārā.

Jāatgādina, ka nesen Mūrniece pauda, ka ir laimīgi šķīrusies. Taču pagājušā gada novembrī uzņēmēja atzina, ka viņai ir sākusies "trešā un pat ceturtā jaunība".

Kā zināms, pērn tika šķirta ārsta un bijušā Saeimas deputāta Hosama Abu Meri laulība ar Mūrnieci. Deputāts uzsāka nopietnas attiecības ar LTV ziņu diktori Lindu Krūmiņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas