Smaidīgais Renārs Zeltiņš atklāti par smagu posmu viņa dzīvē

tautaruna.lv 23.jūnijs 2019, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
"Dzīve ir neparedzama. Viss var mainīties jebkurā brīdī. Un ja viss mainās uz slikto pusi, galvenais ticēt, ka parādīsies perspektīva, kas visu atkal mainīs..uz labu. Viens no tādiem pagrieziena brīžiem mani skāra 27 gadu vecumā, kad nopietna ceļa trauma mani noņēma no 16 gadus ilgušās basketbola karjeras trases," ierakstu Instagram iesāk pasākumu un raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

"Man nebija izglītības, man šķita es neko nemāku un pusgada laikā, kamēr biju bezdarbnieks, uzradās arī depresija. Manā prātā joņoja tikai viens jautājums - ko man tagad darīt un kā es varu izārstēt savu dvēseli?

Un tikai pateicoties veiksmei, kura pēkšņi pieklauvēja man pie durvīm, es izmantoju man doto iespēju. Man piezvanīja producents un piedāvāja doties uz kastingu basketbola raidījumam. Es aizbraucu un ieguvu šo vakanci. Tā es uzkāpu uz citas skatuves, kas lika manai sirdij dejot, darīja mani atkal laimīgu, harmonisku un smaidīgu! Pamazām, pateicoties apstākļu sakritībai, ticībai saviem spēkiem, darbam un sistemātiskai pašiedvesmai, atgriezās gaisma manā būdiņā un bangojošie viļni rimās.

Ir lietas, ko mēs nevaram apturēt, ir notikumi, ko mēs nevaram ietekmēt, bet ir nozīmīgi pēc tiem saredzēt svaigas perspektīvas staru, lai pēc sausuma perioda, mēs atkal spētu ziedēt!" iedrošina "šovmens".

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Renārs Zeltiņš tagad ir pazīstams kā atraktīvs, pozitīvs un dzīvespriecīgs TV raidījumu un dažādu pasākumu vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas