Kas noticis? Sabiedrība neizpratnē par Raimonda Paula rīcību

tautaruna.lv 18.jūnijs 2019, 11:33
 
F64
Sabiedrību pamatīgi pārsteidzis fakts, ka komponists Raimonds Pauls neieradās uz sava drauga, dzejnieka Jāņa Petera jubilejas svinībām, kas 8.jūnijā notika "Arēnā Rīga", vēstīts Intas Mengišas materiālā "Kāpēc draugs neatnāca uz jubilejas koncertu?" izdevumā "Kas Jauns".

Petera jubilejā bija daudzi mākslinieki, piemēram, Normunds Rutulis, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Samanta Tīna, Vari Vētra, Dzeguzīte, Mārtiņš Brauns un daudzi, daudzi citi.

Lielākais un muslinošākais jautājums bija, kāpēc uz drauga un radošā kompanjona koncertu nav ieradies Raimonds Pauls.

Versijas bija dažādas - gan veselības problēmas, gan ētiski apsvērumi, proti, pasākumu organizēja producents Juris Millers un tieši šī iemesla dēļ Pauls neesot ieradies.

Pats Raimonds Pauls neslēpj, ka ir divi iemesli, kāpēc neieradās uz koncertu. Pirmais - viņš tovakar uzstājās Dailes teātrī. Otrais - viņš neatbalstīja šī pasākuma organizāciju un uzskata, ka Petera jubileju varēja svinēt citādi.

Pauls gan piebilst, ka noteikti apsveiks Jāni Peteru, kā arī baumas par viņa veselības problēmānm nav patiesas - viņš jūtas lieliski un jau bauda vasaras atpūtu savā mājā Baltezerā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas