FOTO: Zigmārs Liepiņš pauž sašutumu par "nolaisto" Operas skvēru

tautaruna.lv 12.jūnijs 2019, 21:43
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Latvijas Nacionālās operas un baleta valdes priekšsēdētājs, komponists Zigmārs Liepiņš sociālajā tīklā Facebook izteicis sašutumu par to, kāds šogad izskatās Operas skvērs.

"Man trūkst vārdu, lai aprakstītu šausmas, kas notiek Operas skvērā. Patiesi kauna traips Rīgas sejā. Uzskatāmībai ievietoju trīs fotogrāfijas, kas uzņemtas šodien un trīs senāku laiku foto. Informācija - atbildīgie RĪGAS NAMI un RĪGAS MEŽI. Galvenais atslēgas vārds - RĪGAS DOME, kura Rīgu pārvalda, kā Muhosransku!!!" sašutumu par Operas skvēra koptēlu pauž komponists.

Operas vadītājs pievienojis vairākas fotogrāfijas, kurās salīdzina, cik bagātīgas ziedu dobes un to raksti bijuši iepriekšējos gadus un kāda aina paveras šogad - neizteiksmīgi iekārtoti stādījumi, kā arī nekvalitatīvs zālājs pašā "baltā nama" priekšā.

Arī ieraksta komentāros cilvēki neslēpj neapmierinātību ar šī gada Operas skvēra izskatu, kas parasti priecēja pilsētas iedzīvotājus un viesus.

"Baiss skats, patiesību sakot," pauž Una.

"Es tikai nesaprotu vienu.Kā tautas kalpi, kuri ir visu nolaiduši, tagad var posties uz Briseli? Vai atbildība nepastāv? Kā vispār kaut ko tādu var pieļaut???" neizpratnē Agita.

"Kautko līdzīgu esmu vērojis krievijas sādžā Kislodrišķinsk. Bet tas bija sen," atceras Imants.

"Vēlēšanu un solīšanu laiks taču beidzies un savukārt jaunie pilsētas plāni ir pārņēmuši politiķu prātus,jāprasa apsaimniekotājiem līgums un vasaras dobju skice un izpildes termiņi,droši vien aizmirsuši kāds kaut ko," spriež Maija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas